ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Recent, Corul de Homosexuali San Francisco (San Francisco Gay Men’s Chorus) a lansat un videoclip care a atras oprobiul global pentru admiterea lor directă că activiștii LGBT încearcă ne transforme copiii, informează Illinois Family Institute.

Mesajul clipului începe direct: „Pentru aceia dintre voi care încă se opun drepturilor egale, avem un mesaj pentru voi”.

Prin „drepturi egale”, activiștii homosexuali înțeleg un drept unilateral de a impune convingerile sexuale anarhice ale comunității LGBT în întreaga lume, în timp ce cenzurează toate convingerile disidente. Cu toate acestea, dacă ei se referă exclusiv la dreptul de a avea uniuni intrinsec non-conjugale de același sex recunoscute ca și căsătorii, ei dețin deja acest drept. (În mod ciudat, activiștii homosexuali ai justiției sociale nu se leagă de negarea „drepturilor egale” ale celor care vor să se căsătorească cu rudele lor – nu încă, cel puțin).

Mesajul muzical al clipului lansat cu ocazia „pride month” este un indicator evident al politicii ideologice extremiste LGBT.

„Crezi că suntem păcătoși, lupți împotriva drepturilor noastre, spui că toți ducem vieți pe care le nu le poți respecta / Dar ești doar speriat / Crezi că îți vom corupe copiii dacă agenda noastră avansează / Amuzant, de data asta ai dreptate / Vă vom converti copiii, se întâmplă puțin câte puțin / În liniște și subtil și abia veți observa … / Vă vom converti copiii. Îi vom face toleranți și corecți / Vă vom converti copiii, cineva trebuie să-i învețe să nu urască / Venim după ei / Venim după copiii voștri / Copiii voștri vor avea grijă de dreptatea pentru ceilalți / Copiii voștri își vor convinge surorile și frații / Apoi, în curând, suntem aproape siguri, copiii voștri vă vor converti pe voi / Agenda gay vine acasă / Agenda gay este aici…”

Proclamarea cu mândrie a obiectivului lor de a transforma convingerile morale ale copiilor altor persoane este modul în care activiștii homosexuali își demonstrează respectul, compasiunea, toleranța și angajamentul față de diversitate. Satirizând îngrijorarea părinților cu privire la efectele unei culturi sexuale toxice asupra convingerilor copiilor lor – inclusiv asupra convingerile religioase – este modul în care activiștii homosexuali își arată „iubirea”.

Comportamentul homosexual fiind, în realitate, imoral, dacă ofensează imaginea lui Dumnezeu imprimată tuturor bărbaților și femeilor, dacă astfel de comportament degradează corpul uman, atunci nu este nici empatic și nici normal să-l afirmi. Corul de homosexuali nici măcar nu încearcă să demonstreze că actele homosexuale volitive sunt acte morale – și nici nu ar putea face acest lucru chiar dacă ar încerca. Activiștii homosexuali cer și se așteaptă ca toată lumea din societate să le accepte dogma sexuală.

În menționarea acceptării, activiștii gay nu fac nicio distincție între acceptarea oamenilor și aprobarea convingerilor, sentimentelor și comportamentului. Cred ei că acceptarea oamenilor necesită obligatoriu aprobarea tuturor convingerilor, sentimentelor și actelor? Aprobă membrii corului toate convingerile, sentimentele și actele creștinilor?

Corul acuză „manipularea venită din partea unor personalități mass-media anti-LGBT” pentru reacția intensă împotriva proiectului lor, susținând că videoclipul a fost realizat a fi ironic, o satiră. Simpatizanții online ai videoclipului sugerează că obiecțiile demonstrează de ce conservatorii sunt ignoranți, având în vedere că nu pot recunoaște satira. Dar știm bine că atunci când regresivii sexuali nu pot argumenta, recurg la ironii și jigniri.

Afirmația lor tacită că dezaprobarea morală a actelor și a relațiilor homosexuale constituie ură și nedreptate nu este satiră. Speranța lor de a folosi copiii altor persoane pentru a „converti” convingerile morale ale părinților lor nu este satiră. Proclamația lor că urmăresc inimile și mințile copiilor altor persoane nu este o proclamație de satiră. Dacă totuși credeți că asta este, înseamnă că nu ați fost atenți la ce se întâmplă în școlile publice în ultimele trei decenii.

Corul din San Francisco nu spune ceva nou. Nu a făcut decât să convertească planurile LGBT de lungă durată într-un imn de orgoliu. Cu zece ani în urmă, Daniel Villarreal admitea aceleași obiective:

„Vrem ca educatorii să învețe generațiile viitoare de copii să accepte sexualitatea queer… Recrutarea copiilor? Bineînțeles. Eu și o mulțime de alți oameni dorim să îndoctrinăm, să recrutăm, să învățăm și să expunem copiii la sexualitatea queer.  NU ESTE NIMIC ÎN NEREGULĂ CU ASTA”.

Traducere și adaptare: Tribuna.US
 
VIDEO: