ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Serviciul de poliție din Toronto a decis să nu aresteze sau să pună sub acuzare bărbații complet dezbrăcați care au fost văzuți participând la evenimentele "Paradei mândriei" LGBT din Toronto în weekend, deoarece a susținut că reținerea lor nu ar fi în "interesul publicului", informează LifeSite.

Imaginile video de la "Parada mândriei trans" de vineri și de la "Parada mândriei" generală de duminică, postate online, arată în mod clar bărbați complet dezbrăcați care se plimbă în public, în ciuda faptului că organizatorii evenimentului au prezentat paradele ca fiind "prietenoase pentru familii".  
 
 

O înregistrare video arată un bărbat dezbrăcat, cu excepția unei măști Bugs Bunny și a unor papuci de iepure, care speră să ajungă pe stradă, complet expus mulțimii. 

Evenimentele "Pride Parade" din Toronto au avut loc pe parcursul weekendului și s-au încheiat cu o mare paradă pe 30 iunie. Este cel mai mare eveniment cu încărcătură LGBT din Canada și are sprijinul deplin al guvernului liberal al prim-ministrului Justin Trudeau, precum și al multor parlamentari conservatori. 

Conform Codului penal al Canadei, "orice persoană care, fără o scuză legală, este goală într-un loc public se face vinovată de o infracțiune pedepsită prin condamnare sumară". 

În ciuda acestui fapt, Serviciul de Poliție din Toronto, într-o declarație generală adresată presei, a declarat că arestarea bărbaților complet dezbrăcați nu este în "interesul" comunității.  

"La evenimente mari precum Parada Pride, care atrage până la un milion de persoane, prioritatea noastră numărul unu este siguranța publică și asigurarea unui eveniment pașnic", a precizat un purtător de cuvânt.  

Poliția din Toronto a mai explicat că "nu este" în "interesul ofițerilor sau al comunității ca poliția să intre în mulțime pentru a aresta persoane pentru nuditate publică".