ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu "supușenie" vă informez că "românii mei" sunt morți dupe Măria 'Mneavoastră.  S-au convins că sunteți mare "iubitor" de țară și popor, în fiecare clipă pe care le-o acordați, doar atunci când aveți timp, între vacanțe, concedii, vizite, cumetrii, obligații etc.

Înălțimea Voastră.

Ultimile exemple ale dovezilor de "dragoste", "patriotism" și de "adevărat" "arbitru socio-politic" și "reprezentant al intereselor" externe ale... ale unora, au extaziat toată suflarea românească. 

Le reamintesc - exemplele, pentru ca nu cumva vreun cârcotaș sau nerecunoscător de plebeu român, să mai îndrăznească să vă conteste pe feisbuci, că-n stradă n-are curaj din motive de amenzi, pulane sau nepăsare. 
Așadar, impunerile diktate de Grozăvia Voastră:

- Susținerea Guvernului Căcâțu 

- Susținerea Guvernului măCiucă 

- Susținerea PNRR-ului iluzoriu, făcut de un aurolac, în urma căruia ne-ați anunțat în repetate rânduri că vin, 89, 60, 30 și în final 15 miliarde de euro. Fără să vă dea voie madam Ursula, nea' Shwab, sau Zelenski.

- Toate împrumuturile, achizițiile, contractele externe și cheltuielile aferente (ante, pandemice și post-pandemice).

- Conceperea programelor școlare și a educației aferente, mai ales sub ilustra dibăcie a coanei Deca - "continuatoarea".

- "Fenomenalele" și "profitabilele" legi din justiție (Predoiu), economie (liberalizările din energie) (Slăvite fie suveicile și OMW), închiderea mineritului, desființarea contractelor part-time, reintroducerea organelor în justețe etc.
- Susținerea necondiționată și totală a "fraților zelenșky", atât economic cât și de relocarea lor în colonica România.

- Reacția promptă de punere la punct a românilor care cârcotesc pe tema Canalului Bîstroe, și chiar plebeii vă mulțumesc că încă nu-i trimiteți să muncească la canal.

- Toate "eforturili" de dovedirea obedienței față de stăpânii externi.

În final, vreau să vă reamintesc că "justețea mea" vă este fidelă, și servilă. Să nu fiți îngrijorat că dupe finalul mandatului dvs., s-ar putea să vă iubească și mai mult, unii precum Koveși sau Portocală.

Trăiască meditațiile, adopțiile și partenerii strategici!

Semnează, fetele: Alinuța și Ralucuța Gorghihuța-Țurcan, Body Internistu.