ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Stimați părinți,

Această zicere a mea este adresată acelor părinți normali la cap și la suflet. Care la rându-le au fost crescuți de către părinții lor, cu dragoste și cu iubire, cu firesc și cu normalitate.

Vă vorbesc în calitate de părinte a doi copii minori. Ai mei copii vor fi clasa a șasea și a șaptea. Nu vă vorbesc ca jurnalist, ci ca psiholog.

Luni 5 septembrie începe școala. Vă rog să vă faceți timp și să comunicați cu copiii dumneavoastră. Este foarte important acest aspect.

Începe haosul școlar! Materie multă față de timpul acordat pentru aprofundarea și fixarea cunoștințelor, prin lecțiile care trebuie predate de către profesori. Tot procesul de învățământ se desfășoară ca la o loterie gestionată de Sorin Câmpeanu și cei din anturajul său, care se constituie în decidenții ”din educație”.

Învățământ pe ”module”, prin calificative la clasele I-IV, fără notare la anumite materii din grupa școlară V-VIII. În clasa a VII-a copiilor li se ”oferă posibilitatea să dea examen pentru ocuparea locurilor de la liceu”! Iar la liceu se încurajează aplatizarea și desfințarea meritului școlarului pentru învățare. Facultățile devin o etapă sinonimă cu grădinița, pentru studentul român, de care se roagă Universitățile să se înscrie. ”Noroc” cu studenții străini care completează schema...

Copiii vor avea materii noi, conținut nou. De la aspectele de sexualitate neomarxist-globalistă de genul 1 sau genul 2, la ”firescul” ideii de transgender, bărbați gravizi, pedofilie transformată în ”dreptul copilului la determinare și activitate sexuală”!

Din manualul de limba și literatură română de clasa a VIII a, copiii noștri vor ”învăța” de la „Consilierul Diavolului” Yuval Harari despre „Marea Resetare” robotică a lui Klaus Schwab, șeful "elitei diavolilor" de la Davos.

Marii scriitori și cărturari ai României sunt eliminați sistematic. Probabil în curând și Eminescu va fi eliminat. Vorba aceea, sunt o grămadă de indivizi cu mastere și doctorate care scriu agramat, cu greșeli elementare gramaticale, dar care stăpânesc foarte bine ”romgleza”. Aceștia ”reprezintă soluția” pentru funcțiile în statul român. ”Pas cu pas”, să citez dintr-un alt Klaus, tot ce ține de identitate, cultură, valori și tradiții românești, este eliminat intenționat.

Sportul, religia, istoria, geografia, desenul, muzica, sunt câteva dintre disciplinele școlare care vor să le transforme în materii complementare/opționale. Ca exemplu, iarna, o sală de sport - dacă există - aduce costuri suplimentare de întreținere. De ce să mai facă sport copiii, când cultul telefonului, tabletei, laptopului sau a P.C.-ului ”pregătește fizic și mental” viitorul adult, de care au nevoie neomarxiștii-globaliști?!

Vă rog încurajați-vă copii să prindă gustul cititului de cărți tipărite, scrisului - chiar în jurnale proprii, creației - indiferent de ce formă îmbracă, după posibilitățile dvs. Fiți și părinți și prieteni cu copiii dvs. și nu-i încărcați cu problemele și frustrările dvs. Puneți-vă în locul lor, din toate punctele de vedere. Priviți și gândiți cu mintea lor, după ce i-ați ascultat, apoi comunicați cu dragii și iubiții dvs.

Peste toate aceste aspecte legate de esență educațională, mai vin și aspectele concrete ale condițiilor fizice și materiale, pe care le oferă ”învățământul” românesc.

Chiar dacă câmpeanului i se pare firesc să existe toaletă în fundul curții, vorbește despre digitalizare și înlocuirea dascălilor cu ecrane/monitoare pe care vor fi predate lecțiile online! De asemenea, chiar dacă unii directori de instituții școlare ar dori ca la iarnă să fie căldură în clase, plata uriașă a facturilor la energie și căldură îi va determina să ofere eleviilor condițiile de iglu. Peste acest aspect, suprapun și posibilitățile materiale ale părinților români, sărăciți de facturile uriașe care vor fi, de prețurile foarte mari la tot și la toate, de rămânerea fără locuri de muncă...

Va începe ”ala-bala” pe seama carcalacului. Și aici societatea este divizată, unii părinți s-au grăbit să-și înțepe copiii, alții au rezistat în fața minciunilor propagandei celor care butonează la nivel planetar și doresc reducerea populației. Vor reveni impunerile sau restricțiile arahatiene sau rafiliene. Ca exemplu, deja Rafila a transmis profesorilor că în prima zi de școală au sarcina să facă ”un examen medical vizual”!

Stimați părinți, vă rog să aveți ca prioritate copiii dumneavostră, făceți-vă timp pentru ei, oricât de supărați, stresați, obosiți sau nervoși ați fi. Apărați-i! Speranța și continuitatea dumneavoastră, împreună cu Sfânta Treime, o aveți fizic lângă voi, prin copii. Vă puteți ajuta reciproc, sufletește și spiritual.

Vă mulțumesc!