ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Horia Moculescu a fost invitatul lui Robert Turcescu la Metropola TV, unde a dezvăluit că a plătit un preț ”atât de profund” în urma vaccinării anticovid.

”N-am știut că voi plăti atât de profund chestia asta (...). În noiembrie m-am vaccinat, în ianuarie am intrat cu hemofilie în spital, cu penumonie... am ieșit din spitalul militar la sfârșitul lui februarie și pe 1 martie am făcut un infarct la Spitalul de Urgență. Vrei să-ți mai dau? Am făcut și un covid la Brașov, m-au adus cu salvarea de la Brașov la București, la Balș. Faptu-i consumat...Problema este alta, ce se întâmplă acum! Adică, să văd eu că există posibilitatea ca DNA-ul să intre peste cei care ne-au propus vaccinuri și ne-au vândut măștile, adică să se întâmple ceea ce era prevăzut de către așa-zișii conspiraționiști (...) Nu-i doresc niciunuia să facă cel de-al patrulea vaccin, să fie obligat să-l facă. Dacă vrea să-l facă, să-l facă, pe mine nu m-a obligat nimeni. L-am făcut din proprie minte mică.”, a spus marele compozitor, care a mai apreciat cu ce face Klaus Schwab cu Forumul Economic Mondial, cu „orașele de 15 minute” și restul măsurilor „Marii Resetări” este comunist curat. „Și toți au fost acolo, inclusiv Putin”, a mai amintit acesta. VIDEO: