ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vicepreședintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Daniel Horodniceanu, fost procuror-șef al DIICOT, a fost oprit în trafic de polițiștii ieșeni, moment în care i-a întrebat pe oamenii legii dacă știu cine este și a amenințat totodată că va lua legătura cu șeful Poliției județului Iași, transmite ȘtiripeSurse care mai amintește și că ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, i-a luat apărarea procurorului.

Horodniceanu a susținut agresiv în fața polițiștilor care își făceau datoria că un „om ca el” nu poate fi oprit în trafic, deși încălcase sfidător legea depășind mașina de poliție fără să semnalizeze, cu peste 70 de km la ora în localitate.

Înregistrarea cu „omul ca el mai presus de lege” de mai sus ne amintește de cea cu Cristina Guseth, soroșista care punea la cale un linșaj mediatic cu slugi ale sistemului, împotriva judecătoarei Lia Savonea. Publicația Lumea Justiției ne-o oferă mai jos: