ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


John Paul Mac Isaac este un simplu proprietar al unui service de calculatoare. Într-o zi viața lui s-a schimbat radical, odată ce în magazinul său din Delaware a intrat nimeni altul decât Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, cerând ajutor cu câteva laptopuri pe care le avea la el, relatează Gateway Pundit.

Mac Isaac s-a oferit să-l ajute pe Hunter, dar când Hunter nu s-a mai întors, laptopul a devenit al lui Mac Isaac.  La scurt timp după aceea, Joe Biden a decis să candideze la președinție, iar Mac Isaac a știut că se află în posesia unui cuib de viespi.
 
Când a văzut că Hunter Biden nu se mai întoarce, Mac Isaac a decis să vadă tot ceea ce se afla pe el, însă a fost uluit de ce a găsit.

Documente de tot felul se aflau pe laptop, precum și fotografii și videoclipuri dubioase și mesaje text descărcate de pe telefonul lui Hunter.

În cele din urmă, Mac Isaac a predat laptopul FBI-ului, după numeroase încercări de a le cere să vină să îl ia. Dar Mac Isaac încă mai avea copiile de rezervă de pe laptop. 

Pe baza unei analize XRVision a laptopului original al lui Hunter Biden, Hunter primea în mod regulat informări clasificate ale Departamentului de Stat și folosea aceste informații pentru a promova afacerea familiei Biden în întreaga lume. 

Mac Isaac a fost îngrijorat, în special, de un email  în care Hunter recomandă achiziționarea unor telefoane care nu pot fi ușor de urmărit.  Acest lucru implică faptul că Hunter nu dorea ca comunicațiile sale să fie urmărite.E-mailul este adresat către un anume Devon Archer:

„Ar trebui, de asemenea, să găsim o firmă foarte credibilă și discretă care să ne furnizeze în permanență informații. Genul de oameni care ne pot obține informații care nu sunt disponibile printr-o căutare pe Google și câteva apeluri telefonice. Putem folosi fondurile noastre proprii pentru a plăti pentru asta și sunt sigur că amicii tăi din Little Creek au niște contacte independente de încredere care fac acest tip de muncă”, scria în email.
 
Mac Isaac crede că, atunci când Hunter a menționat "o firmă foarte credibilă și discretă care să ne furnizeze în mod continuu informații detaliate și de înaltă diligență", el s-a referit la CIA
 
Când se referă la "Little Creek", el se referea la baza Little Creek a Marinei SUA, situată în Norfolk, Virginia, sau în apropiere.

Hunter pare să-i spună lui Devon Archer, în acest e-mail din aprilie 2014, să ia legătura cu prietenii săi care ar putea cunoaște unele contacte cu CIA pentru a ne ajuta cu Burisma.

Se pare că aluziile lui Hunter au fost înțelese.

Conform Illustrated Primer, vedem că Hunter și Devon Archer au găsit un oficial CIA pe care să-l pună în Consiliul Burisma - Joseph Cofer Black.

Black a fost un fost oficial CIA care s-a alăturat Consiliului Burisma în 2019.  Black are, de asemenea, legături cu senatorul Mitt Romney, după ce a fost consilierul său pentru securitate națională în campania lui Romney din 2008, precum și consilier special pentru securitate națională și politică externă în campania prezidențială eșuată a lui Romney din 2012.