ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a afirmat că este convins că va fi chemat de procurori să discute despre exploziile de la Crevedia și a precizat că acest lucru este o situație de normalitate și nu vede nicio problemă, transmite Știripesurse.

"Ca să clarific situația asta. Dacă sunt vinovat, nu o să stabilească nici presa, nici eu, nici măcar procurorii. Astea se stabilesc de instanțe.
 
În final, la orice accident de muncă, la orice situație unde avem accidentați, procurorii deschid dosar și discută cu toată lumea și este normal. Așa că nu se pune problema că voi fi chemat sau nu.
 
Eu sunt convins că o să fim chemați cu toții să discutăm cu procurorii și este o situație de normalitate. Nu văd absolut nicio problemă acolo”, a afirmat Arafat în cadrul unei conferințe de presă, unde a fost întrebat despre dosarul penal deschis de Parchetul Militar în urma exploziilor de la Crevedia.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews