ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, ciudata Jen Psaki, a anunțat că a fost testată pozitiv pentru COVID -19 marți, precizând că președintele american Joe Biden a fost testat negativ marți, relatează AFP, preluată de Agerpres.

„Am avut două reuniuni respectând distanța ieri cu președintele și acesta nu este considerat un caz de contact'”, a precizat ea într-un comunicat, în ajunul plecării lui Joe Biden într-o vizită extrem de dificilă, așteptată în Europa.

Jen Psaki, o înfocată susținătoare a vaccinării, este dublu vaccinată și „busterită”, transmite NPR din SUA. Informația nu este furnizată și de AFP. Psaki susține că are doar „simptome ușoare” și că va trece printr-o perioadă de autoizolare de cinci zile.

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe a fost deja testată pozitiv pentru COVID -19 în toamna trecută, ceea ce a împiedicat-o deja să participe alături de Joe Biden la summitul G20 de la Roma.

Anunțul său survine pe măsură ce cazurile de COVID-19 se înmulțesc în anturajul președintelui american, după cum a anunțat și ActiveNews. Acesta pleacă miercuri într-o vizită mult așteptată în Europa, menită să consolideze alianța occidentală în fața invadării Ucrainei de către Rusia.

Joe Biden urmează să participe mai întâi la Bruxelles la mai multe reuniuni internaționale, apoi se va deplasa în Polonia, țară aliată a Statelor Unite în cadrul NATO și care se confruntă cu un aflux de sute de mii de refugiați ucraineni.

Așa cum a publicat ActiveNews în exclusivitate, Prof. Dr. MASAHIKO OKADA a prezentat românilor un ADEVĂR ȘTIINȚIFIC care ar fi trebui să blocheze vaccinarea pe loc: EFICIENȚA vaccinului Pfizer este, în realitate, DOAR DE 0.84%.