ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hocheiștii de la echipa Armatei Române au intonat imnul așa-zisului ținut secuiesc, după ce au pierdut cu 5-0. Ministrul Mediului, Tanczos Barna, s-a pus în genunchi în momentul intonării imnului secuiesc, potrivit RomâniaTv.

Meciul de hochei dintre Steaua București și Miercurea Ciuc s-a încheiat cu intonarea imnului așa-zisului ținut secuiesc. La finalul meciului, echipa locală a îngenuncheat, iar ministrul Tanczos Barna alături de ei.

„Este incredibil! Trei jucători ai echipei Steaua, care reprezintă armata României, au ajuns să facă un astfel de gest. Și în trecut, la Steaua, au evoluat atâția jucători din Harghita sau Covasna, dar nici unul nu s-a pretat la așa ceva.

Grav e faptul că noul vicepreședinte al Federației Române de Hochei, care este reprezentantul CSA Steaua a fost la Ciuc și nu a luat nici o măsură în acest sens”, a declarat un martor al evenimentului, pentru Prosport.