ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru a le întinde o mână de ajutor celor ajunși în pragul sărăciei extreme ca să poată și ei să simtă bucuria unui Crăciun tihnit, Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor” și ASCOR București vă invită să contribuiți la colecta „Împarte tuturor”, aflată anul acesta la cea de-a cincea ediție.  

„Dragi prieteni,
În perioada 20 noiembrie – 20 decembrie 2021, ASCOR București, împreună cu Asociația pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor și cu sprijinul Facultății de Teologie Ortodoxă din București, organizează colecta „Împarte tuturor”, ediția a V-a, pentru oamenii nevoiași din București și din Județul Ilfov.

Chiar dacă în această pandemie unii dintre noi ne confruntăm cu tot felul de greutăți, să nu rămânem totuși indiferenți la strigătul de disperare al nevoiașilor, care se confruntă cu diverse lipsuri financiare sau materiale din cauza pierderii locului de muncă și a luptei cu plata facturilor costisitoare, fiind împinși spre sărăcie extremă!

Să le întindem acum o mână de ajutor, ca ei să aibă ce pune pe masă de sărbători.
Vom pregăti pachete cu alimente neperisabile (făină, mălai, orez, etc.) și produse de igienă corporală.

Pentru produsele perisabile, vă rugăm să faceți donații în bani, direct în contul
 
Asociației Sfântul Hristofor, cont deschis la BCR, Sucursala Unirea.
Cont: RO40 RNCB 0082 1466 5815 0001
Titular: Asociația Sf. Hristofor
Detalii de plată: „Împart tuturor”.

Vă așteptăm cu donațiile la Sediul ASCOR, până pe 17 decembrie 2021.
Adresa: Str. Doamnei, nr. 18, Sector 3, București.
Persoană de contact: Andrei – 0728189122

Haideți cu toții să împărțim fapte bune de sărbători, celor care au nevoie de ajutor acum!”, se arată într-o scrisoare trimisă de organizatori către redacția ActiveNews.
 
Totodată, de pe pagina de Facebook a Asociației aflăm despre desfășurarea primei ediții a acțiunii sociale „Alături de voi”, distinctă de cea prezentată mai sus, prin care inimoșii voluntari creștin-ortodocși își propun să ofere cadouri de Crăciun celor 150 de copii și 80 de bătrâni instituționalizați din cadrul DGASPC-urilor din Capitală.

„Dragi prieteni,

Chiar dacă suntem cu toții într-o stare de nesiguranță și incertitudine astăzi, să nu uităm să fim alături de copiii și bătrânii instituționalizați, care se luptă crunt cu singurătatea și cu lipsa dragostei familiale.

Cu ajutorul vostru, putem fi acum, în prag de sărbători, alături de 150 de copii și 80 de bătrâni instituționalizați din cadrul DGASPC-urilor din București, pentru a le oferi cadouri și zâmbete, în condiții de siguranță sanitară.

Puteți face donații în bani pentru pregătirea pachetelor cu daruri de Crăciun.
BCR, Sucursala Unirea,
Cont curent Ron: RO40 RNCB 0082 1466 5815 0001
Detalii transfer: „Alături de copii și bătrâni”.
Persoană de contact: Andrei – 0770 165 694

Haideți să fim alături, acum, în prag de sărbători, de cei uitați de familie și de cei dragi ai lor”, a scris Asociatia pentru copii si batrani Sfantul Hristofor, vineri, 26 noiembrie, pe Facebook. 

Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor” are o îndelungată activitate de asistență socială și spirituală a nevoiașilor din București și județul Ilfov, fie ei tineri sau vârstnici. Pe lângă pachete cu alimente și produse de igienă oferite cu ocazia marilor sărbători de peste an, asociația a mai organizat tabere sau deplasări educative pentru elevi, a oferit cadouri de ziua copilului sau rechizite pentru începutul de an școlar.