ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jack Aidan Strehl, elev la un liceu din New York, unde făcea parte din echipa de atletism, a murit subit, la doar 16 ani, informează Western Journal.

Cauza morții sale nu a fost făcută publică.

O campanie GoFundMe strânsese peste 74.000 de dolari până vineri dimineață pentru cheltuielile de înmormântare.
 


"Uneori, nu există cuvinte", scrie în apelul de strângere de fonduri. "Uneori, dragostea și sprijinul nostru pentru o familie este tot ceea ce putem face într-o perioadă dificilă".

"Nicio familie nu ar trebui să fie nevoită să plătească pentru înmormântarea copilului lor", a conchis ea.

Necrologul lui Jack s-a referit la el ca fiind cu un "zâmbet veșnic".

Acesta a precizat că și-a câștigat centura neagră la taekwondo în iulie 2017, când avea doar 11 ani, după doar cinci ani de antrenament.

"Acesta a fost un moment de mare mândrie pentru Jack și familia sa, deoarece l-a învățat respectul, umilința, perseverența, autocontrolul, onestitatea, concentrarea, credința, disciplina și aprecierea. Jack a muncit din greu pentru a aplica aceste principii pe tot parcursul vieții sale", se arată în necrolog.

Jack a lucrat de la vârsta de 14 ani în echipa de întreținere la Links at Union Vale și era un pasionat al motocicletelor de teren.

"Cel mai recent, Jack a obținut permisul de conducere și era încântat să testeze amortizoarele și anvelopa spate dreapta, lovind toate șanțurile în timp ce făcea viraje la dreapta cu mașina mamei sale, o mașină pe care urma să o primească", se arată în necrologul său.

"Jack participase, de asemenea, la două târguri de colegiu, unde era entuziasmat să își planifice un viitor fie în domeniul ingineriei, fie să exploreze noul program de aviație de la DCC.

"Viitorul lui Jack era luminos, dar din păcate a fost scurtat".