ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


SUS: TRANSMISIE LIVE DE LA INAUGURAREA MARII RESETĂRI. JOS: PLECAREA LUI TRUMP

În timp ce Donald Trump și-a luat La revedere de la americani asigurându-i totodată că Mișcarea politică America First (America înainte de toate) se află abia la început, capitala Statelor Unite se află sub asediu total pentru inaugurarea de azi a președintelui Marii Resetări, Joe Biden. Trump se pregătește să părăsească în acest moment Casa Albă cu un elicopter - ca să ne amintim din nou de paralela cu Ceaușescu - și urmează să susțină un ultim discurs în calitate de președinte al SUA la Baza militară Andrews de unde va pleca spre Florida în ultimele sale ore ca președinte al SUA. Vă vom ține la curent aici cu evoluția zilei. ACTUALIZARE MAI JOS

VIDEO Trump: „Mișcarea noastră este de abia la început - The best is yet to come”. Biden - o inaugurare cât o imensă înmormântare 

ACTUALIZARE 15.30, ora României: „Vă iubesc pe toți!”, s-a adresat Trump mulțimii venite la Baza Andrews, invitând-o și pe soția sa Melania să vorbească. „Dumnezeu să vă binecuvânteze pe voi, Dumnezeu să binecuvânteze această națiune frumoasă!”, au spus cei doi. „Nu știm de unde a ieșit virusul chinezesc dar este un lucru oribil care se întâmplă lumii și vă rog să fiți foarte atenți cu el”, a spus Trump.

„Mă voi lupta mereu pentru voi și voi urmări tot ce se întâmplă. Urez noroc noii Administrații. La Revedere, vă iubim și ne vom întoarce într-o zi, sub o formă. Să aveți o viață bună! Ne vom revedea curând!”, a mai spus Trump în uralele de „USA!" și „We love Trump!” ale celor prezenți.

ACTUALIZARE ora 16.00 / Ora 9.00, ora locală. Avionul cu cel mai important președinte al Statelor Unite ale Americii din istoria contemporană a lumii a plecat pe acordurile piesei lui Frank Sinatra „My Way”.

Un omagiu video realizat de un fotograf italian pe exact aceeași piesă a fost publicat azi dimineață de ActiveNewsTV. Îl reproducem și aici:

Jim Hale, jurnalist la LifeSiteNews a dat două ture prin capitala ocupată înaintea inaugurării, în timpul nopții și pe zi, pentru a constata că cele câteva zeci de mii de trupe dispuse ca în Afganistan pe străzile Washington-ului sunt doar actori pe scena unui teatru ieftin și absurd imaginat de democrați. Am căutat extremiștii de dreapta pentru care s-au desfășurat forțele acestea impresionante și nu m-am găsit decât pe mine, spune Jim Hale. Pentru că, potrivit presei oficiale care domină piața media din SUA - ca și în România - cei care gândesc ca mine sau care doar au mers la un miting pro-Trump, sunt... extremiști de dreapta, afirmă Hale.

El mai arată în imaginile sale de mai jos cum, deși nu se poate intra în zona dinspre Capitoliu, în schimb, spațiul din fața Casei Albe unde încă se afla președintele detrona al Americii la ora filmării, denumit acum Piața BLM, a fost lăsat liber pentru zgomotoșii ocupanți anti-Trump ai ei, care desfășuraseră un mare steag injurios la adresa lui. La câțiva metri mai încolo, printre gardurile de sârmă ghimpată, se află biserica la care mergea Donald Trump, atacată de hoardele BLM și ANTIFA în timpul demonstrațiilor violente de forță ale gherilelor urbane de extremă stânga, și unde Trump s-a deplasat pe jos, a doua zi după distrugeri, pentru a-și apăra biserica. Acum locul pare total infestat. „Mi se rupe inima!”, comentează Jim Hale. Urmăriți filmările sale mai jos. Vom reveni!

Trump: Ne vom întoarce!