ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compania Pfizer a cerut autorităților din România crearea unui fond național care să despăgubească eventualele victime ale administrării noilor sale medicamente sale dar a fost refuzată pentru că ar fi creat foarte multe rezerve, în primul rând în rândul pacienților, spune ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, citat de ȘtiripeSurse.

„Luni va sosi în România o cantitate de 50.000 de cutii de medicamente inovativ antiviral Molnupiravir. Am reușit să facem acest lucru, dar din păcate cu cei de la Pfizer nu am reușit. Ne-au pus niște condiții comerciale și un contact tipic din Statele Unite care e foarte greu de adoptat în România. Vă dau un singur exemplu, care cred că ar crea rezerve în primul rând pacienților: formarea unui fond național care să despăgubească eventualele victime ale acestui tratament. Vă dați seama că o astfel de chestiune nu avem cum să o facem și e foarte greu de instrumentat”, a declarat Alexandru Rafila, în timpul ședinței de Guvern de azi.

Citiți MAREA ÎNȘELĂTORIE PFIZER - COMIRNATY. Vaccinurile provocă MAI MULT RĂU DECÂT BINE. Eficiența reală: 0,84%! O Alianță de peste 500 de medici canadieni face demonstrația într-un STUDIU VIDEO extraordinar însoțit de DOVEZI INCONTESTABILE 

Având în vedere că nici până acum nu au fost făcute publice contractele secrete dintre Pfizer și UE, respectiv guvernele țărilor UE, ne întrebăm dacă a existat această propunere și în cadrul negocierilor pentru cumpărarea vaccinurilor.

 

Reamintim că însăși compania Pfizer a consemnat în documentele sale interne că din cei 8439 de participanți la un prim test - 20 au decedat, dintre care 14 în urma efectele cardiovasculare asociate, în timp ce în România, la milioane de vaccinați, se refuză raportarea fie și a unui singur caz de deces după vaccin, în timp ce se susține, cu o notă de mitomanie crasă, că vaccinurile sunt „sigure și eficiente”, mai ales pentru copii (Gheorghiță, ieri).

Vedeți aici afirmațiile lui: Sunteți de acord cu vaccinarea Covid a copiilor de la 5 ani în sus? Citiți, votați și dați mai departe. SONDAJ ACTIVENEWS 

Responsabilii de vaccinarea de azi din România sunt sponsorizați de Pfizer și alte companii Big Pharma Alexandru Rafila (Dovezi Aici) și Valeriu Gheorghiță (Dovezi Aici).

Citiți și Vacciniștii Streinu-Cercel și Alexandru Rafila sunt plătiți de ani de zile de compania PFIZER prin sponsorizări grase de sute de mii de lei alături de alți peste 5000 de medici din România. Cazul e de domeniul ANI și DNA. DOVEZILE ACTIVENEWS