ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trei persoane au murit din cauza unui atac de cord între luni seară și marți după-amiază în orașul Kanpur, în partea central-vestică a statului Uttar Pradesh, India. În același timp, douăzeci și două de persoane, inclusiv patru adolescenți, au fost internate în spital.
 
A crescut și numărul persoanelor care au suferit un accident vascular cerebral. „Știința” medicală a găsit motivul: EXPUNEREA LA FRIG. Cu toate că presa mainstream tună sus și tare că întregul glob suferă de pe urma ÎNCĂLZIRII GLOBALE:  Potrivit Thegatewaypundit

Douăzeci și două de persoane cu atac de cord și insuficiență cardiacă ar fi fost internate la Institutul de Boli Cardiovasculare. La departamentul de consultații externe (OPD) au fost consultați 913 pacienți, iar 13 persoane au fost internate la camera de urgență după ce au suferit un accident vascular cerebral, potrivit Jagran.

Publicația a raportat:

Douăzeci și doi de pacienți cu atac de cord și insuficiență cardiacă au fost internați la urgențele Institutului de Boli Cardiovasculare. Mahavir Sharan Gupta, în vârstă de 75 de ani, un rezident din Kuthund, Jalaun, a murit în timp ce făcea electrocardiograful (ECG) la Institutul de Boli Cardiovasculare. El a avut transpirații cu dureri în piept dimineața. Rudele l-au dus la Institutul de Boli Cardiovasculare împreună cu medicul, dar a murit pe masa de ECG chiar înainte de a începe tratamentul.

În mod similar, Sarojini Devi, 59 de ani, rezidentă din Ghatampur, și Hariom, 55 de ani, din aceeași zonă, au murit în timpul tratamentului.

În același timp, Sitara Devi, în vârstă de 75 de ani, din zona Chakeri, a leșinat dimineața, plângându-se de dureri puternice de cap. Rudele l-au dus mai întâi la Spitalul Kanshiram, de unde, văzându-i starea, l-au trimis la Spitalul LLR, unde a murit pe drum. Medicii de la LLR l-au declarat adus mort. Potrivit medicului senior Dr. Neeraj Kumar, 70% dintre pacienții de marți sunt tratați pentru dureri în piept din cauza "temperaturii scăzute".

Șeful secției de neurologie de la Halat, Dr. Alok Verma, a declarat că frigul din timpul nopții și temperatura normală din timpul zilei sunt de vină pentru accidentul cerebral, a relatat Live Hindustan.

Temperaturile pentru întreaga lună în Uttar Pradesh, India, prin intermediul weather25, sunt afișate mai jos și în deschider:
 
 

 „Odată cu venirea iernii, numărul pacienților cardiaci a crescut. Marți, 913 pacienți au fost văzuți în OPD. 22 de pacienți gravi au fost internați în urgență până seara târziu. Serviciul de permanență al rezidentului a fost pus pe 24 de ore. De asemenea, au fost puse la dispoziție toate medicamentele de urgență", a declarat Pro. Vinay Krishna, directorul Institutului de Cardiologie Lakshmipat Singhania.

„Bolnavii de tensiune arterială necontrolată și cei care suferă de diabet sunt vulnerabili la accident vascular cerebral din cauza expunerii bruște la frig. Tot mai mulți pacienți cu hipertensiune și diabet ajung la OPD-ul de medicină, inclusiv cei cu accident vascular cerebral. Până seara târziu, 13 pacienți cu AVC cerebral au fost internați la urgență. De asemenea, au fost detașate JR-uri separate în unitatea de AVC", a declarat Pro. Sanjay Kala, director al Colegiului Medical GSVM.