ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


E doliu în aceste zile la Săgeata, dar și printre angajații de la clubul Bistro și call-centerul Blue Point din Buzău. Georgiana Dumitru, alintată Jojo de prieteni, s-a stins la doar 22 de ani pe un pat de spital la Londra, scrie site-ul Buzoienii.ro.

„Infarct”, au anunțat pe facebook prietenele Georgianei, rămase la Buzău. Din spusele acestora, „Jojo” suferea de insuficiență cardiacă, dar nu se așteptau la o așa veste tristă.

Georgiana urmase cursurile Liceului de Arte și Meserii din Buzău, apoi se angajase ca ospătăriță la Bistro, iar din 2020 lucra în centru ca operator telefonic la Blue Point, o firmă de profil din București, cu filiale la Buzău și Slobozia.

La finalul lunii iunie a plecat de la Blue Point și a plecat în Anglia, la Londra. Din păcate, în loc de vești bune, familia și prietenii au primit-o pe cea mai rea. Buzoianca s-a stins pe un pat de spital la Londra, în urma unui infarct, mai trnsmite sursa citată.

Pagina ei de Facebook Georgianna DG, e plină de mesaje de condoleanțe.

„Dumnezeu sa te ierte, suflet frumos !
Vine o zi in care realizam ca viata este o calatorie cu punct final, o zi in care constientizam ca moartea poate fi o realitate la orice varsta și orice moment , ai plecat mult prea tânără și mult prea departe .. Dumnezeu sa te aibă în paza Lui acolo sus ! Te iubim!”

„Privesc spre cer, că acolo-i viitorul.”, scrisese tânăra nu demult pe pagina sa, în dreptul unei fotografii.

Întrucât Georgiana Dumitru provine dintr-o familie modestă financiar, trupul neînsuflețit nu poate fi deocamdată adus din Anglia. Costurile sunt de aproximativ 4000 de euro.

Familia și prietenii au facut un apel pe Facebook pentru a se dona în contul surorii Georgianei cele câteva mii de euro necesare repatrierii trupului (vedeți detaliile mai jos):

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews