ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hopa! Se îngroașă gluma sau ce să înțelegem? Deci, până acum, INSP ne prezenta care era situația cu varianta Delta. În ceea ce privește numărul de decese ale persoanelor infectate cu varianta Delta, ne prezenta detaliat cine a fost vaccinat și cine nu. Însă, începând cu informarea publicata marți, gata! Nu mai e cazul să știm câte persoane au decedat după vaccinare și la cât timp. 

Deci, în informarea publicată la 7 septembrie 2021, ni se comunica ca din 45 persoane decedate, 5 erau persoane vaccinate cu schema completa și 1 cu schema incompletă. 

Mai mult, aveam informații detaliate despre focare, istoric călătorie, etc. 

În informarea publicată pe 14.09.2021, nu ne mai spune nimic detaliat despre Delta. Nici persoane decedate care fuseseră informate cu Delta, nici câte persoane fuseseră vaccinate anterior, nimic. Tăcere totală. 

În fine, decese putem sa vedem ca nu au fost în ultima săptămână pentru ca în raportarea anterioara erau 45 decese care se mențin și în informarea publicată marți

Însă, în ceea ce privește cazurile confirmate, în ultima săptămână, acestea au crescut de la 807 la 1.157 cazuri confirmate cu Delta. Însă, nu ne mai spune nimic detaliat: focare, istoric, călătorie, nimic. 

Tot aud în jurul meu ca persoane care erau vaccinate cu schema completa sunt detectate pozitiv (cu forme ușoare, cei de care am auzit eu). 

Însă, care o fi procentul persoanelor vaccinate testate pozitiv din total persoane testate pozitiv? 

Vad ca azi au fost anunțate 3.929 cazuri testate pozitiv. 

De ce ni se prezintă la 2 săptămâni statistica în această privință și nu ni se prezintă zilnic?