ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Traducătorul plin de râvnă Ionel Trandafir, care ne-a oferit o serie întreagă de documentare profesioniste despre Plandemia Covid, a pregătit o surpriză cititorilor ActiveNews și nu numai: INTEGRALA BILL GATES. Îi mulțumim!

Cine este Bill Gates?

Prima Parte: Un dezvoltator de software? Un om de afaceri? Un filantrop? Un expert în sănătate globală? Această întrebare, cândva doar academică, devine o întrebare foarte reală pentru cei care încep să realizeze că averea inimaginabilă a lui Gates a fost folosită pentru a obține controlul asupra a tot ce mișcă în domeniul sănătății publice, cercetării medicale și dezvoltării de vaccinuri. Iar acum, când ni se prezintă chiar problema despre care Gates vorbește de ani de zile, vom descoperi în curând că acest dezvoltator de software fără pregătire medicală va folosi această bogăție pentru a controla soarta a miliarde de oameni.

VIDEO 1:

Cine este Bill Gates?

A II-a Parte: În ianuarie 2010, Bill și Melinda Gates au anunțat o promisiune de 10 miliarde de dolari pentru a inaugura un deceniu de vaccinuri. Însă, departe de a fi un bine absolut, adevărul este că această încercare de a reorienta economia globală a sănătății făcea parte dintr-o agendă mult mai mare. O agendă care, în cele din urmă, ar fi condus la profituri mai mari pentru companiile Big Pharma, la un control mai mare al Fundației Gates asupra domeniului sănătății globale și la o putere mai mare pentru Bill Gates de a modela cursul viitorului pentru miliarde de oameni de pe întreaga planetă.

VIDEO 2:

Cine este Bill Gates ?

A III-a Parte: Preluarea controlului asupra sănătății publice, care a fost documentată în ”Cum a monopolizat Bill Gates sănătatea globală” și campania remarcabilă de vaccinare a tuturor locuitorilor planetei, documentată în ”Planul lui Bill Gates de a vaccina lumea”, nu a fost, la bază, o chestiune legată de bani. Bogăția inimaginabilă pe care Gates a acumulat-o este acum folosită pentru a cumpăra ceva mult mai util: controlul. Controlul nu doar asupra organismelor globale de sănătate care pot coordona un program de vaccinare la nivel mondial sau asupra guvernelor care vor impune o astfel de campanie fără precedent, ci controlul asupra populației globale în sine.

VIDEO 3:

Cine este Bill Gates ?

A IV-a Parte: Nu există nicio îndoială că Bill Gates a purtat mai multe pălării pe parcursul călătoriei sale remarcabile, de la viața sa de copil, ca fiu privilegiat al unui cuplu puternic din zona Seattle, până la statutul său actual de unul dintre cei mai bogați și mai influenți oameni de pe planetă. Dar, după cum am văzut în analiza ascensiunii lui Gates în calitate de țar al sănătății globale neales și susținător al controlului populației, întrebarea, ”Cine este cu adevărat Bill Gates?” nu este o simplă căutare filosofică. Documentarul încearcă să răspundă la această întrebare pe măsură ce examinează motivele, ideologia și legăturile acestui om care a contribuit atât de mult la modelarea lumii post-coronavirus.

Traducere în română și subtitrare: Ionel Trandafir

VIDEO 4: