ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu ocazia Zilei Naționale a României, emisiunea „Lumina Cuvântului”, realizată de Cornelius Florin Stoica, a avut un invitat de excepție: pe medicul neurochirurg academician Leon Dănăilă. 

„Românii care au făcut ceva deosebit pentru această țară și popor, merită tot respectul nostru. De aceea, astăzi, de 1 Decembrie, dorim să îl punem în lumina reflectoarelor pe cel care a a operat zeci de mii de pacienți și care a redus mortalitatea în cazul operațiilor pe creier de la 60 la sută la 4 la sută. Invitatul nostru este academicianul Leon Dănăilă, medic primar neurochirurg. Deține 18 brevete de inventator, 10 de inovator, a scris peste 400 de articole publicate în revistele de specialitate și conferințe. Care au fost încercările marelui doctor Leon Dănăilă? De ce a fost amenințat? Postul ajută activitatea cerebrală? Dar rugăciunea? Pentru a afla răspunsul acestor întrebări, vă invităm să urmăriți o ediție specială a emisiunii Lumina Cuvântului”, se arată în descrierea filmării pe care o reproducem mai jos pentru cititorii ActiveNews. VIDEO:

 
Puteți urmări emisiunea „Lumina Cuvântului” și pe YouTubeTwitter și Instagram. De asemenea, o puteți susține prin intermediul Patreon.