ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bloggerul Jacob Creech aka @WarClandestine a revenit pe Twitter datorită lui Elon Musk, care a dezvăluit prima dată povestea cu biolaboratoarele din Ucraina pe 24 februarie, scrie GateWayPundit.

Acum, Creech a lansat un fir pe Twitter în care detaliază cum „Cel De-al Treilea Război Mondial a început deja. Covid-19 a fost prima armă".

Creech a spus că va „aborda motivul pentru care politicienii establishmentului american trimit tancuri, avioane, arme, echipamente și peste 100 de miliarde de dolari în Ucraina. Nu are nimic de-a face cu cetățenii ucraineni și totul are de-a face cu activele/secretele Deep State din Ucraina".
 
 „Flashback în 2005. Atunci, senatorul Obama și senatorul Lugar au vizitat fostele instalații biologice și chimice sovietice din Ucraina și au stabilit rădăcinile Deep State ale SUA în Ucraina. Pentru a „contracara armele biologice"."
 
 „Laboratoarele făceau"parte dintr-o rețea de stații anti-pestă din Războiul Rece care furniza agenți patogeni extrem de letali fabricilor sovietice de arme biologice". Deci, când Rusia face cercetări „anti-pestă", se ocupă de „arme biologice".

Dar atunci când SUA face cercetări în domeniul „dobândirii defensive a funcțiilor/evoluției dirijate", nu este vorba de arme biologice. În 2005, @washingtonpost recunoaște că cercetarea „anti-pestă" are ca rezultat producerea de „agenți patogeni extrem de letali" aka „arme biologice"."
 „SUA, sub conducerea lui Obama, au adoptat Legea Nunn-Lugar privind reducerea amenințărilor prin cooperare din 2005. SUA au preluat fostele laboratoare și instalații sovietice, presupunând că vor distruge stocurile de arme nucleare, chimice și biologice din Ucraina."
 
 
„Obama a deschis porțile pentru Deep State. A creat programe de arme biologice cu guvernul ucrainean și a stabilit conexiuni pentru ca oligarhii americani să construiască companii de biolaboratoare în țara fără lege a Ucrainei. Companii precum Metabiota lui Biden."
 
 „Apoi, situația s-a înrăutățit. Sub „supravegherea" SUA, Ucraina a căzut în război civil în februarie 2014 (Obama). În dezordinea războiului, Departamentul de Stat (Clinton) și CIA, au preluat controlul total al guvernului Ucrainei. Nuland a facilitat o schimbare de regim".

„Nuland, care a dezvăluit teama că „forțele rusești au pus mâna pe cercetările biologice din Ucraina", a pus la cale Revoluția de culoare din Ucraina. A declanșat un război civil, apoi și-a ales marioneta pentru a conduce guvernul, creând un proxy al Deep State."
 Acum, având controlul complet asupra guvernului ucrainean, Bidens și-a început munca murdară. Biden a vizitat Ucraina de peste 13 ori, asigurând finanțarea americană pentru oligarhii ucraineni. Apoi și-a folosit puterea pentru a concedia un procuror de stat care a descoperit schema de retrocedare/lavare a lui Biden. Așadar, motivul pentru care toți banii noștri din impozite se află în Ucraina este că Ucraina este un proxy al Deep State, controlat de familiile conducătoare ale DNC/Soros. Aceștia încearcă să-și protejeze bunurile/secretele în Ucraina. Cel mai important dintre acestea este activitatea lor biologică."
 
 „Motivul pentru care MSM din SUA a mers până la capăt pro-Ucraina, este pentru că mass-media este deținută de companiile farmaceutice prin intermediul banilor de publicitate. Companiile Pharma care se bazează pe biolaboratoarele din Ucraina pentru a crea agenți patogeni, astfel încât schema lor de vaccinuri să poată profita... Începe să aibă sens?

Motivul pentru care @FBI și @DHSgov au trecut la Orwell complet și au înarmat Big Tech pentru a cenzura toate rapoartele despre Biolaboratoarele din Ucraina, este pentru că comunitatea de informații este compromisă de Deep State. Deep State care nu poate lăsa oamenii să afle despre schema lor de producție de agenți patogeni..."

„Motivul pentru care Zelensky a ordonat Ministerului ucrainean al Apărării să distrugă toate documentele de stat afiliate cu companiile americane de biolaboratoare „Metabiota și Battelle"... în ziua în care rachetele au început să zboare (24/2/22)... Este pentru că știa că Putin căuta armele biologice.

Motivul pentru care @OMS a sfătuit Ucraina să distrugă toți agenții patogeni (în laboratoarele despre care MSM a spus că nu există)... este pentru că OMS știa că Putin căuta arme biologice. Aceeași OMS care a creat un stat polițienesc medical global din cauza Covid-19."

Big Pharma, MSM, Big Tech, comunitatea de informații, Zelensky, OMS/NIH și politicienii din Deep State lucrează împreună pentru a atinge același scop... Acoperirea producției criminale de arme biologice din Ucraina. Toate entitățile care s-au întâmplat să beneficieze de Covid-19.

Acesta este motivul pentru care aceste entități sunt hiper-defensive cu privire la tot ceea ce are legătură cu Covid-19, cercetarea biologică și Ucraina. Nu pentru că ar fi filantropice. Este pentru că suntem aproape de dovada crimelor lor împotriva umanității. Pentru care, pedeapsa este aspră.

Tancuri, avioane, arme, echipamente, peste 100 de miliarde de dolari din fondurile contribuabililor, viețile poporului ucrainean... Toate acestea sunt sacrificii demne de luat în considerare în ochii Deep State. Orice este nevoie pentru a-și acoperi producția de arme biologice. WW3 a început deja. Covid-19 a fost prima armă lansată."