ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ÎPS Teodosie a câștigat procesul cu Poliția Română după ce a ieșit din izolare pentru a săvârși slujba din 6 ianuarie, a transmis marți avocatul Adrian Cuculis. Și amenda de 1.000 de lei a fost anulată.

Potrivit avocatului, ÎPS Teodosie, citat de Cotidianul, amendat de Poliția din Constanța că nu a respectat măsura abuzivă a izolării la domiciliu, a câștigat procesul cu Poliția Română.

De asemenea, s-a anulat amenda de 1.000 de lei. Polițiștii trebuie să o plătească.

Citiți și BOMBĂ! Claudia Marcu: Polițiștii, buni de plată! Li se impută sancțiunile date în pandemie. TOATE AMENZILE AU ÎNCĂLCAT LEGEA!

„Se constată și că slujba din 6 ianuarie de pe faleza cazinoului din Constanța a fost săvârșită în mod legal. Procesul l-am pornit în ianuarie iar după 8 luni de zile am reușit să dovedim că ÎPS Teodosie a fost amendat pe nedrept și „izolat” în mod abuziv”, spune avocatul Adrian Cuculis.

O altă reclamație privea participarea la slujba de Bobotează de la Iordan, când s-au întors apele. ÎPS Teodosie era acuzat că a oficiat ulterior o slujba în biserică, deși ar fi trebuit să fie în izolare pentru că ar fi intrat în contact cu o persoană confirmată cu Covid-19, cu toate că avea un test care confirma că nu avea Covid.

„Dacă ne ascundem de sărbători înseamnă că vrem să fim biruiți de boală. Cine nu crede, să stea de-o parte, să nu critice, să nu îi oprească pe cei ce cred”, spunea Arhiepiscopul Tomisului.

„Apa sfințită de la Bobotează combate și bolile și toți microbii. Slujbele nu se schimbă în pandemie, ci rămân aceleași. Dumnezeu biruiește și bolile, și pe cel viclean!” - a explicat ÎPS Teodosie pentru toate urechile. FOTO de la Bobotează:


Fotografie de Claboo Media cu momentul prinderii crucilor în apa mării: