ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


IPS Teodosie vorbește în filmarea de mai sus despre rostul darurilor pentru copii și nevoiași. Arhiepiscopul Tomisului este al 17-lea copil al unei familii credincioase de bucovineni și a învățat de mic, de la mama și bunica sa - VIDEO mai jos- , ce înseamnă credința și dragostea pentru cei în nevoi, după cum mărturisește și într-o filmare a campaniei pentru viață - Life Call, pe care o prezentăm în continuare, după informația Arhiepiscopiei Tomisului:

Astăzi, 19 decembrie, a fost rândul orașului Constanța să se implice în Campania umanitară a Arhiepiscopiei Tomisului „De Crăciun, fii bun!”. De data aceasta, peste 750 de pachete cu alimente neperisabile, produse igienico-sanitare, dulciuri, haine și jucării au fost pregătite de către 17 parohii din orașul Constanța și au fost distribuite familiilor defavorizate din satele: Adamclisi, Urluia, Zorile, Șipote, Independența, Movila Verde, Dobromir Deal, Dobromir Vale, Tudor Vladimirescu, Cetatea, Lespezi, Tufani, Furnica și Petroșani. Acțiunea, desfășurată cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a fost coordonată de către pr. Jean Ion, consilier eparhial în cadrul Departamentului Social-Misionar al Arhiepiscopiei Tomisului.

IPS Teodosie pentru viață:

Mama IPS Teodosie, despre bunica IPS Teodosie și credință: