ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Așa cum a afirmat ActiveNews în articolul nostru publicat azi dimineață mai multe Unități Media (UM) sunt în fibrilație vaccinală în tentativa lor securistică de a se folosi de Biserică pentru a influența prin înșelătorii opinia credincioșilor.

Astfel, am putut aflat din mai multe știri clonate de binecunoscutele UM-uri anticreștine - dintr-o dată preocupate de soarta creștinilor! - că "Înalt Preasfințitul Teodosie și-ar fi schimbat opinia și acum este pro-vaccinuri".

Scriam că noi ne îndoim profund de acest lucru și prezentam drept dovadă un fragment video dintr-o emisiune recentă de la Radio Dobrogea, realizată de Pr. Eugen Tănăsescu, în care Înaltul ierarh afirma, între altele:

„Unii spun dintr-o comanda să facem [vaccinul și să îndemnăm la vaccinare - n.n.]. Pentru avantaje, pentru a ne arăta noi mai învățați? Noi n-avem dreptul să atentăm la sănătatea oamenilor! Constatăm insistența politică pentru campanie. E prima dată când politicul se preocupă de sănătatea oamenilor.”

Aserțiunile noastre au fost confirmate azi chiar de către IPS Teodosie, care, într-o declarație de presă difuzată de Arhiepiscopia Tomisului, pe care o redăm integral mai sus, în format video, reitera că nu și-a schimbat cu nimic opinia anterioară.

Spicuim din afirmațiile IPS Teodosie despre vaccinul contra COVID-19:

"Nu spunem nici da, nici nu. Este competența medicilor.
Nici putem interzice, nici nu putem promova, că nu suntem specialiști.
Ceea ce recomand cu hotărâre sunt învățăturile lui Dumnezeu.
În rest, sfatul medicului și conștiința personală.
Este o mare diferență între ceea ce transmitem noi (Adevărul Revelat) și ceea ce suntem puși să facem acum.
Personal, nu mă vaccinez.
Și medicii se contrazic între ei. Și noi să rezolvăm contradicția medicilor?
Este atâta nesiguranță, ce putem să recomandăm? Ați spus că m-am schimbat...cu ce m-am schimbat?"

Urmăriți declarația mai sus. Îi dorim Înaltului Teodosie, cu ocazia onomasticii sale de ieri, întru mulți și binecuvântați ani!