ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, care va sărbători Învierea tradițional, la malul mării, păstrând simbolistica venirii Sfântului Apostol Andrei pe tărâmuri dobrogene, a avut o intervenție pe tema calendarului în emisiunea cunoscutei jurnaliste Adriana Bahmuțeanu.

„De dorit ar fi ca întreaga creștinătate să aibă un singur calendar. Dar un lucru este limpede: iată, greco-catolicii serbează Paștele odată cu noi. Învierea este una - atunci când vine Lumina: Lumina Adevărată a Ortodocșilor. Dacă e adevărată luați Lumina cea adevărată!”, îi îndeamnă IPS Teodosie și pe catolici.

„Cine încalcă o rânduială a Bisericii, se desprinde de Biserică”, mai avertizează acesta, cu trimitere la intelectualii catolicizați. VIDEO mai sus.

Citiți și Prof. Constantin Barbu: Preafericite Părinte Daniel, Vasile Bănescu V-a făcut de râs! Cum de mai aveți puterea să mai țineți în funcția de purtător de cuvânt al Bisericii această caricatură ambulantă?