ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hai ca o vedem si pe asta, si nu oriunde ci in Israel [ 90% populatie vaccinata] , acolo unde VACCINATII, da, vaccinatii, au iesit in strada sa protesteze impotriva deciziei guvernului Bennett de a reimpune restrictii si lockdown , spunand "" la ce ne-am mai vaccinat ca prostii cu cate doze ati vrut voi, daca va bateti joc de noi si ne inchideti iar in case"' spun protestatarii.
 
 
Fratilor, Ceea ce vedeti in Israel va fi in toate tarile care vaccineaza masiv in cateva luni de zile. Scenariul este acelasi, si toate statisticile arata ca spre modelul israelian se indreapta TOATE tarile care vaccineaza masiv, in care cazurile cresc proportional cu vaccinarea, si care vor impune restrictii si lockdown, iar bietii oameni care s-au vaccinat cu doza 2 si 3 vor pune aceleasi probleme pe care le ridica israelienii vaccinati acum in strada.