ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă anul trecut Ministerul Sănătății raporta o rată a mortalității de sub 2-3% din totalul cazurilor de COVID, astăzi această valoare a ajuns la sub 0,5%, transmite România TV într-un calcul interesant care vine pe fondul istericalelor unor jurme și alte jivine de prin presă care au început să sperie părinții cu tot felul de știri fantasmagorice despre covidul copiilor mici.

Pentru noi este o evidență că asistăm la o nouă operațiune de pornografie a fricii cu țintă vaccinarea copiilor.

De aceea o să publicăm un TOP 10 al TICĂLOȘILOR DIN PRESA MITUITĂ DE GUVERN ca să vedem dacă cei care propagă minciunile zilei sunt pe lista foștilor stipendiați de stat cu zeci de milioane de euro mită pentru a minți.

Potrivit raportului de marți, 26 iulie, 12.353 de noi cazuri de SARS-COV-2 au fost consemnate de Ministerul Sănătății. De asemenea, au fost raportate oficial 32 de decese, ceea ce înseamnă o rată a mortalității de 0,26%.

Cele 32 de decese raportate la cele 14.938 de români vindecați înseamnă, de fapt, 0,21%, potrivit datelor Worldometers.info, consultate de RomâniaTV.net.

Din cei 32 decedați o treime erau vaccinați, ceea ce reprezintă cel mai probabil procentul real de vaccinare din România și ceea ce demonstrează, din nou, ineficiența totală a serurilor experimentale cu grave efecte adverse.

Potrivit unui studiu realizat de Școala de Igienă și Boli Tropicale din Londra, citat de cotidianul The Times, România avea cel mai mare procent al populației imunizate natural din Europa în noiembrie 2021, de aproximativ 70% (vedeți și harta cu România Verde din decembrie 2021).

România și Bulgaria figurează cu cea mai scăzută rată de vaccinare COVID din Europa. Oficial, doar 42% dintre români au acceptat serul experimental pe care nu și-l mai administrează aproape nimeni, mai transmite sursa citată.