ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru prima dată în istoria sa, Marea Britanie va introduce în cadrul recensământului de anul acesta o întrebare despre identitatea de gen, sub forma: „Genul cu care vă identificați este același cu sexul dumneavoastră înregistrat la naștere?”

La întrebare vor putea răspunde cei care au împlinit vârsta de 16 ani , iar răspunsul va fi opțional, potrivit știripesurse.ro .

Scoția este singura care scapă de introducerea întrebării suplimentare despre identitatea de gen, în condițiile în care a anunțat amânarea recensământului pentru anul 2022. Așadar, Anglia, Țara Galilor și Irlanda de Nord vor avea de răspuns pe lângă vârsta, ocupația și etnia, la noua întrebare adițională.

Va influența decizia Marii Britanii Europa? Amintim faptul că în 2003, când s-a votat constituția Uniunii Europene, Anglia a fost cea care a respins proiectul de lege. Introducerea identității de gen poate fi socotită drept un orgoliu al globaliștilor?

În România, zilele trecute s-a închis la Ministerul Muncii și Protecției Sociale o pseudo-dezbatere cu privire la o lege prin care inspectoratele și școlile vor avea „experți de gen”  pentru „a veghea asupra copiilor și profesorilor la egalitatea de șanse”.

ActiveNews a publicat ieri un STUDIU pe această temă. Dacă nu vreți să fiți arestați mâine pentru că vă opuneți „schimbării de sex” a copilului Dvs citiți acest material. Uitați-vă la Canada ca să vedeți posibila Românie de coșmar. Cel puțin nu puteți spune că nu ați știut. STUDIU-AVERTISMENT

„De când există lumea sunt bărbați și femei care au dus lumea mai departe; ni se bagă o teorie prin care se vrea ca excepția să devină regulă. (...) O societate în care nu există reguli clare și precise privind funcționarea ei și în care minoritățile își impun voința în fața majorității, e o societate perdantă. Oare ne pregătim pentru sfârșitul istoriei?”, se întreba Ioan Aurel Pop, în cadrul unui interviu realizat de Marius Tucă.