ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aflat într- vizită privată în Italia, unde s-a întâlnit cu diaspora moldovenească, președintele Igor Dodon a făcut o nouă declarație controversată.


Președintele Dodon le-a vorbit conaționalilor săi despre viziunile sale asupra politicii interne și externe, subliniind necesitatea de a avea relații bune atât cu UE, cât și cu Rusia. În caz contrar,  a spus șeful statului, Republica Moldova nu ar avea viitor și va fi ruptă în bucăți.

„Moldova, țară independentă și suverană cu relații bune cu Rusia și Europa, asta eu vreau. Credeți-mă că lucrul acesta o să-mi reușească. De aceea, am mers în vizită oficială la Moscova, la Bruxelles, în alte țări. Așa trebuie să fie Moldova, că altfel nu poate. Pentru că dacă merge doar într-o singură parte, se rupe Moldova în bucăți. Dacă nu o să fim țară neutră, atunci ea se rupe bucăți: o bucată o să o ia România, alții o să ia alta și gata, s-a terminat cu Republica Moldova”, a afirmat șeful statului, conform adevărul.ro.