ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În exclusivitate pentru News Hour with CNN, Ilie Năstase a vorbit după ce s-a infectat cu COVID-19, în ciuda faptului că este vaccinat. Cunoscutul tenismen se află internat la Institutul de boli infecțioase "Matei Balș", transmite Antena3.

Năstase a acuzat tuse, ”singurul simptom” după cum spune el, însă pare că a fost de ajuns pentru ca tenismenul să se interneze la spital. 

Iată ce a declarat Năstase:

"Mă simt bine, nu am nicio problemă. Nu știu cum m-am infectat. Acum mă simt bine pentru că am avut medicație și mă simt bine.  Nu am avut febră. Tuse, tuse am avut.

Da, sunt vaccinat. Uite că nu te ferește de treaba asta. Probabil că dacă nu eram vaccinat aveam o formă mai gravă. Soția mea și-a făcut testul și nu are COVID. Știu că nu am nimic la plămâni și e în regulă", a spus Ilie Năstase.

Marele tenismen s-a îmbolnăvit de COVID-19 chiar în vacanța pe care și-o petrecea alături de soția sa la Istanbul, deși este vaccinat.

Cu toate acestea, la întoarcere, Ilie Năstase nu s-a simțit prea bine, așa că a decis să se testeze COVID-19. Din nefericire, testul a ieșit pozitiv. Ilie Năstase este, însă, optimist că va trece cu bine și peste această încercare, precizează Antena3.

VIDEO