ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul tenisman Ilie Năstase s-a înscris în Uniunea Națională pentru Progresul României, formațiunea condusă de Gabriel Oprea.

Începând cu data de 22 iulie 2015, Ilie Năstase, parlamentar UNPR, își desfășoară activitatea în cadrul grupului parlamentar al PSD din Senat, precizează un comunicat al UNPR

Ilie Năstase a fost ales senator în mai 2014, susținut de PSD-UNPR-PC, în colegiul uninominal 8 din Circumscripţia electorală nr.42. El se înscrisese în Partidul Conservator în aprilie 2014.

A candidat în această circumscripție după ce locul din Senat, care aparținuse lui Dan Voiculescu, a devenit vacant, în urma demisiei fondatorului PC.  

După eşecul din 1996, când a candidat pentru Primăria Capitalei susținut de PSD, fostul tenismen și-a mai încercat o dată norocul în politică, motivând că vrea să ajute sportul românesc din această postură.

Printr-un decret prezidențial din 1 decembrie 2008, Ilie Năstase a fost înaintat în gradul de general-maior (cu 2 stele) în retragere în Ministerul Apărării.