ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La doar 3 zile după ce președintele Macron a anunțat vaccinarea obligatorie pentru mai multe categorii profesionale, dar și dezideratul „vaccinării universale” obligatorii, sărbătoarea națională a patriei Libertății și Egalității stă sub semnul dictaturii politico-tehnico-sanitare. Iată cum își imaginează desenatorul Tounet defilarea militară de 14 iulie 2021, pentru publicația France Soir! Îndemnul lui spune totul: păziți-vă fesele! Iar dacă ne gândim la serurile experimentale Covid, care se administrează în braț, îndemnul nostru ar fi: păziți-vă tot corpul! Că altul mama nu mai face, indiferent de tributul pe care vi-l cere „patria” - și care ar putea să vă coste niște reacții adverse față de care Covidul să pară o glumă!

Desenul de mai sus este al doilea dintre cele create azi de caricaturistul Tounet. În primul desen, pe care îl redăm mai jos, el atrage atenția că „În ciuda vaccinului, distanțarea socială se accentuează”, devenind segregare socială între vaccinați și nevaccinați. Prima categorie îi acuză pe ceilalți de „nepăsare”(prostie) și chiar (bio)„terorism”, pe când nevaccinații îi acuză pe vaccinați de „conformism” și „fascism”. Până la urmă, vaccinul „salvator” nu a salvat societățile noastre de la distrugere, făcându-le și mai divizate și mai înfricoșate.