ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o întorsătură tragică a evenimentelor, Santino Godoy Blanco, imaginea campaniei de vaccinare din Argentina, s-a stins, la vârsta de 4 ani, informează Western Journal.

Dacă acest nume vă sună cât de cât familiar, asta pentru că Blanco a fost imaginea uneia dintre diferitele campanii de vaccinare din Argentina.

Puteți vedea mai jos un exemplu al tipului de campanie în care Blanco a fost prezentat:
 
Imagine

Reclama de mai sus promovează vaccinarea împotriva rujeolei, rubeolei, oreionului și poliomielitei.

După cum relatează mai multe instituții argentiniene, circumstanțele reale ale decesului tragic al lui Blanco ridică unele semne de întrebare.

Potrivit mamei lui Blanco, copilul ei se plângea de o săptămână că nu se simțea bine.

Blanco ar fi suferit, de asemenea, de febră mare.

Spitalul, însă, este acuzat că l-a trimis pe copil înapoi de mai multe ori.

În timp ce autopsia a stabilit în cele din urmă că Blanco a murit de pneumonie, copilul ar fi primit mai multe diagnostice diferite, inclusiv gastroenterocolită și laringită.

Mama băiatului, Augustina, a explicat că, la început, i s-a spus că starea fiului său era o problemă virală. După prima vizită, la care s-a dus pentru că febra fiului ei nu scădea cu ibuprofenul de bază, li s-a dat diagnosticul viral și s-au întors acasă.

Atunci Blanco a început să vomite. Starea lui s-a înrăutățit de acolo, înainte de a muri în cele din urmă.

"Nu mă voi opri până când medicii care l-au tratat pe fiul meu nu vor fi îndepărtați", i-ar fi spus Augustina primarului din San Miguel, Jaime Mendez.

Moartea tragică a lui Blanco urmează o tendință alarmantă de tineri perfect sănătoși din întreaga lume care mor în mod subit.

Deși moartea lui Blanco pare să fie un caz de diagnosticare greșită, cel puțin pe baza relatării evenimentelor de către mama sa, aceasta se adaugă totuși la o listă care include deja prea mulți tineri.

Înainte de a deceda, mama lui spune că și-a scos masca și i-a dat sărutări mici pentru că nu mai putea vorbi, conform paginii de Twitter Died Suddenly.
 
Imagine