ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Soldații israelieni au postat fotografii și videoclipuri în care se joacă cu lenjerie intimă găsită în casele palestinienilor, creând o imagine disonantă a războiului din Gaza, unde foametea iminentă intensifică reexaminarea pe plan mondial a ofensivei israeliene, relatează Reuters, citat de Știripesurse.

Într-o înregistrare video, un soldat israelian stă într-un fotoliu într-o cameră din Gaza, rânjind, cu o armă într-o mână, în timp ce în cealaltă mână ține atârnată peste gura deschisă a unui camarad întins pe o canapea o piesă de lenjerie intimă din satin alb.
 

Imaginile cu lenjerie intimă au fost vizualizate de zeci de mii de ori - aproape jumătate de milion într-un caz - după ce au fost postate de un reporter palestinian.
 
Un alt video arată cum soldații israelieni ucid civilii care încearcă să se întoarcă la casele lor din nordul țării și cum le îngroapă apoi cadavrele cu excavatoarele pentru a ascunde crimele de război.
 
Shocking footage shows Israeli soldiers murdering civilians attempting to return to their homes in the north and burying their bodies afterwards to hide the war crime.
byu/the_smart_girl inPalestine