ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Romii au defilat cu zeci de mașini de lux și cu un elicopter în cel mai sărac cartier din Petroșani.

Petrecerea romilor bogați a pornit din cartierul ”Colonie”, unul dintre cele mai sărace ale municipiului Peroșani, scrie Ziarul Hunedoreanului.
 
Colonia este și o zonă istorică, unde se află case vechi de peste un secol, un fost cartier romantic al Petroșaniului. 

Aici au ales romii bogați să își etaleze zecile de mașini de lux, toate cu numere străine, la petrecerea de nuntă și botez a unor tineri din Petroșani. Nicolae Guță și Florin Salam au întreținut atmosfera, iar muzica lăutărească putea fi auzită și în celelalte cartiere. Romii au defilat apoi pe bulevardele orașului, iar traficul rutier a fost paralizat. 

Ca o coincidență, mai multe semafoare au fost oprite din funcțiune, pentru a nu perturba convoiul din care făceau parte proprietarii de Ferrari, Lamborghini, Porsche, BMW, Mercedes, Hummer etc. Chiar și un elicopter a survolat Petroșaniul, pentru a spori opulența petrecerii țigănești. Doar mirii au fost plimbați într-o caleașcă trasă de cai, împodobită cu steaguri tricolore.

Articolul integral AICI.