ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Publicistul și artistul vizual Călin-Liviu Georgescu ne anunță că de azi, vineri, 15 septembrie 2023, „cartea mea ”Imediat după ce-mi fac dictatură, primul lucru...” iese la vânzare în librării, în primul rând în librăria mea online, pe care o lansez cu această ocazie; și că tot vineri încep și livrările către prietenii mei care au avut geniu și au cumpărat cartea la precomandă cu 21 de lei”.

„Le mulțumesc foarte mult tuturor celor care au cumpărat-o deja, precum și celor care o vor cumpăra de acum înainte. În curând, va începe și campania de precomenzi pentru următoarea mea carte, ”Ultima noapte a planetei Pământ, prima noapte a planetei România”, deci cine a vrut să citească de mine și n-a fost pe fază la prima carte, o va putea lua pe a doua cu 21 de lei, în loc de 120 de lei. Deci, numai vești bune. Pentru puțin.”, conchide acesta.

Umoristul ne mai vindea pontul zilele trecute că „Dacă ne-am vaccina acum cu toții, am putea crește prețul acțiunii Pfizer, de la 33 de dolari, cât este acum, înapoi la peste 60 de dolari, cât era în urmă cu doi ani. Dar nu se vrea.”

Vă invităm așadar să stați cu ochii pe pagina sa de Facebook și să urmați instrucțiunile pentru lansarea online și achiziționarea cărții sale ”Imediat după ce-mi fac dictatură, primul lucru...”

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews