ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părintele Nicolae Dima, de la „Sfântul ­Nicolae”-Dintr-o Zi din Capitală din București, a lansat un nou apel pentru micuța Ecaterina. Fetița de 12 ani este în comă după ce a fost operată pe creier și are nevoie de bani pentru recuperarea neurologică, scrie România tv. A suferit o criză de hidrocefalie, iar apoi două stopuri cardiace. După ce a fost operată și i s-a extras un chist localizat în mijlocul creierului, fetița a intrat în comă. Are nevoie de ajutor de specialitate pentru a se trezi, iar apoi de recuperare în ceea ce privește musculatura și vorbirea.

Micuța a fost supusă unei operații pentru extragere unui chist de la nivelul vreierului iar ulterior recuperarea va presupune să redobândească instinctul de a merge. Are nevoie acum de ajutor financiar pentru a primi cât mai curând tratament medical în străinătate, costurile pentru proceduri fiind foarte mari, informează și Lumina.

Pentru reușita operației cu intervenția bunului Dumnezeu dar și prin ajutorul oamenilor, părintele dorește să ne îndemne la un gest sfânt la doar câteva zile înainte de a sărbători nașterea Pruncuțului izbăvitor. 

„Ecaterina are nevoie acum de ajutorul dumneavoastră. Are urgentă nevoie de recuperare neurologică. Știți cum era Ecaterina? Era extraordinară. Era creativă, era mereu veselă, mereu foarte curioasă. Și știți ce s-a întâmplat? A trecut printr-o criză de hidrocefalie, apoi prin două stopuri cardiace. Mai târziu a fost operată. I s-a extras un chist care nu era mare, dar era localizat exact în mijlocul creierului. Acum, după toate acestea, este într-un fel de comă. Nu este conștientă. Are nevoie să fie ajutată să se trezească din comă.Are nevoie, apoi, de tot ce înseamnă recuperare, adică musculatură, vorbit, toate celelalte abilități. Și toate acestea nu se pot face în România, adică nu se pot face în perioada aceasta a anului în România. Avem câteva variante de spitale din străinătate, însă este nevoie de bani pentru acest lucru. Am deschis conturi speciale pentru donații. Orice sumă pe care o puteți dona pentru ea este importantă. Știm că vine din inimă. Vă mulțumesc pentru toate rugăciunile din ultima perioadă. Acum vă rog să ne ajutați să o trezim din comă pe Ecaterina și să ducem vindecarea ei până la capăt. Va fi un drum lung, dar mergem pe el împreună cu credință în Dumnezeu.”

Cei care doresc să contribuie financiar la recuperarea micuței îi pot scrie preotului Nicolae Dima pe adresa: impreunapentruecaterina@gmail.com

„Puteți să luați legătura cu mine pentru că vreau să vă am în rugăciunile mele”,  a spus părintele.
 

Oricine dorește să o ajute pe Ecate­rina în aceste momente dificile poate face donații în următoarele conturi: în lei: RO23INGB0000999913157577, titular cont - Nicolae Dima; și în euro: RO20INGB0000999911593506, Banca INGB CENTRALA, moneda EUR, Cod SWIFT/BIC: INGBROBU, titular cont: ­Nicolae Dima.

 

Firmele care doresc să doneze sunt rugate să scrie un mail la adresa de mai sus pentru a primi informații despre procedura de sponsorizare (deducere fiscală).
 
Sf. Prorociță Ana și Sfânta Ana, Maica Domnului și Domnul nostru Iisus Hristos să o ajute pe micuță!