ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cel mai recent lot de documente Pfizer, publicat la 1 aprilie 2022, confirmă că firma producătoare de vaccinuri cunoștea faptul că imunitatea naturală este cel puțin la fel de eficientă ca și serul anti-Covid al companiei în prevenirea bolilor grave. Totodată, în faza experimentală se știa că posibilele efecte adverse post-vaccinare includ miocardite la bărbații tineri și risc de infertilitate la fete și femei, informează Children's Health Defense. Cu toate astea, s-a tăcut pe subiect, iar miocardita a apărut ca atenționare în prospectul Pfizer abia în vara anului 2021, după ce o mulțime de bărbați tineri au suferit complicații severe sau chiar moartea. Tatăl studentului clujean Bogdan Dragoteanu se plângea, într-un interviu acordat în exclusivitate ActiveNews, că lipsa informațiilor despre miocardită l-au făcut să piardă timp prețios pe tratamente fără legătură cu problema, timp în care sănătatea fiului său s-a degradat până într-o stare critică. Totul, din cauza lipsei de onestitate a Pfizer (dublate de asigurările iresponsabile ale lui Cîțu și Gheorghiță că vaccinul e sigur și înseamnă libertate).

În cadrul ediției de luni a emisiunii „Rising” de la The Hill, jurnalista și comentatoarea politică Kim Iversen a declarat că documentele au dezvăluit, de asemenea, că vaccinul nu a putut fi verificat ca fiind sigur pentru femeile însărcinate sau pentru femeile care doreau să aibă copii și că miocardita era cunoscută ca reacție adversă a vaccinului.

Documentele au apărut după ce o instanță a hotărât publicarea în tranșe a celor 340.000 de pagini de documentație depuse la FDA de Pfizer în cererea de autorizare de urgență a utilizării (EUA) serului Covid produs de compania germano-americană.

Ca răspuns la o solicitare în temeiul legii privind libertatea de informare din august 2021, depusă de Public Health and Medical Professionals for Transparency (Profesioniști medicali și de sănătate publică pentru transparență), FDA a încercat inițial să eșaloneze publicarea integrală a documentelor timp de 75 de ani, dar un judecător federal a impus publicarea acestora în termen de opt luni.

Astfel, FDA a publicat 11.000 de pagini la 1 aprilie 2022.

În discuția cu coprezentatorii emisiunii „Rising”, Robby Soave și Ryan Grim, Iversen a identificat „prima bombă” din documente: faptul că „imunitatea naturală este funcțională, iar Pfizer știe acest lucru”.

„Datele studiului clinic au arătat că cei care trecuseră printr-o infecție anterioară cu noul coronavirus nu au avut nici o diferență în ceea ce privește rezultatele față de cei vaccinați. În cadrul studiului limitat, nici unul dintre cei vaccinați și nici unul dintre cei cu infecție anterioară nu a avut ca rezultat o boală severă, așa cum este definită de FDA sau CDC [Centrele americane pentru Controlul și Prevenirea Bolilor]”, a evidențiat Iversen.

FDA definește forma severă a Covid-19 ca fiind un caz care necesită administrare de oxigen. CDC o definește ca fiind un caz care necesită spitalizare.

„Au existat ZERO cazuri de îmbolnăvire severă în grupul cu imunitate naturală, indiferent dacă au fost sau nu vaccinați”, a declarat Iversen.

Ea a mai spus că datele au arătat că ratele de infectare de orice fel au fost „identice din punct de vedere statistic” în rândul celor vaccinați și a celor cu imunitate naturală.

Ea a adăugat: „Cu toate acestea, în loc să spună că persoanele cu imunitate naturală nu par să aibă nevoie de vaccin - ceea ce s-a spus în Europa, de exemplu - Pfizer a întors în schimb concluzia și a afirmat că „rezultatele finale de eficacitate arată că vaccinul a oferit protecție împotriva Covid-19 pentru participanții cu sau fără dovezi de infecție anterioară”.”

Efecte adverse la subiecții mai tineri

Datele clinice arată, de asemenea, că firma Pfizer era conștientă de problemele, acum bine documentate, legate de reacții adverse mai severe în rândul subiecților mai tineri.

„O altă dezvăluire din documente este că reacțiile adverse au fost mai frecvente și mai severe la grupurile mai tinere.

În document se spune: „reactogenitatea și evenimentele adverse au fost în general mai ușoare și mai puțin frecvente la participanții din grupul de vârstă mai înaintată [55 și peste] în comparație cu [grupul] mai tânăr și, în general, au avut tendința de a crește odată cu creșterea dozei de vaccin".”, a subliniat Iversen.

„Studiul în sine a fost pentru persoanele cu vârsta de peste 16 ani, astfel încât efectele secundare au fost mai frecvente și mai severe la persoanele sub 55 de ani, chiar dacă știm că, cu cât ești mai tânăr, cu atât este mai puțin probabil să experimentezi o formă severă de Covid-19”, a menționat Iversen.

Ea a citat date din Lancet care arată că persoanele de 16 ani au 99,993% șanse de supraviețuire la Covid-19, cele de 30 de ani au 99,943% șanse de supraviețuire, iar cele de 50 de ani au 99,572% șanse.

„Doar în cazul grupului de peste 60 de ani”, a rezumat Iversen, „se înregistrează o scădere sub 99% a ratei de supraviețuire”.

Formularul de consimțământ arată că firma Pfizer era conștientă de miocardită și problemele de fertilitate

Potrivit unui formular de consimțământ pentru participanții la studiu inclus în documentele publicate, Pfizer cunoștea preocupările legate de miocardită și a menționat în mod explicit posibilitatea unui impact al vaccinului asupra sănătății reproductive a femeilor.

Iversen a declarat că formularul enumeră mai multe efecte secundare posibile, inclusiv miocardita, „despre care mulți dintre noi știm, dar documentul spune că rata de apariție este de 10 la 100.000 de persoane și nu specifică vârsta sau sexul acestora, deci este mult mai mare decât ratele raportate anterior de 1 la 50.000 de persoane”.

„De asemenea”, a mai spus ea, „știm că cea mai mare parte a acestor cazuri se înregistrează la bărbații mai tineri, așa că, atunci când se controlează vârsta și sexul, riscul crește semnificativ”.

Formularul de consimțământ precizează, de asemenea, că „nu se cunosc efectele vaccinului Covid asupra spermei, a unei sarcini, a unui făt sau a alăptării copiilor”.

Iversen a subliniat modul în care presa și oficialii publici au demonizat ezitarea față de vaccin în rândul femeilor tinere și al părinților de adolescente.

„În ciuda faptului că acești oameni de știință recunosc în acest formular de consimțământ că pur și simplu nu știu, a fost îmbrățișat ca un fapt dovedit că vaccinurile nu au nici un fel de efecte adverse asupra reproducerii”, a spus Iversen, „dar adevărul este că pur și simplu nu se știe.”

Iversen a sugerat că principalul impact al publicării documentului ar fi acela de a furniza mai multe dovezi pentru eforturile de „apărare juridică anti-obligativitate” ale părinților care nu doresc ca propriii lor copii să fie vaccinați.

Urmăriți episodul complet mai jos. VIDEO: