ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Echipele de vaccinare împotriva coronavirusului ar putea merge din ușă în ușă pentru a ajunge la cei care nu și-au făcut încă vaccinurile, potrivit unor rapoarte, în încercarea de a evita noi restricții, relatează portalul Hull Daily Mail.

Mail on Sunday (MoS) a relatat că un test care a fost efectuat în Anglia, în localitatea Ipswich, Suffolk, ar putea fi extins în întreaga țară.

MoS a raportat că se vehiculează ideea ca echipele de vaccinare să meargă din ușă în ușă pentru a vaccina persoanele care încă nu au primit serul anticovid.

O campanie de o lună a fost lansată la sfârșitul lunii noiembrie în zona Westgate din Ipswich, unde rata de vaccinare era scăzută.
 
Echipele de sănătate publică au mers din ușă în ușă pentru a răspunde îngrijorărilor și pentru a oferi transport către centrele de vaccinare.

În Great Yarmouth, în Norfolk,  au fost făcute vizite la domiciliu în zonele în care ratele de vaccinare sunt scăzute.

Surse din Downing Street au declarat pentru MS că scopul este de a extinde programul door-to-door în restul țării.