ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou centru internațional de donare de sânge cu sediul în Elveția a fost deschis cu intenția de a conecta pacienții care nu au fost supuși unei transfuzii cu sânge afectat de vaccinurile anticovid, potrivit LifeSiteNews.

Safe Blood Donation, fondat de naturopata elvețian George Della Pietra, este o operațiune internațională care "lucrează pentru a se asigura că membrii noștri pot obține sânge nevaccinat" prin punerea în legătură a membrilor cu parteneri medicali care vor accepta donații și vor furniza sânge pacienților care ezită să primească sânge vaccinat.

Grupul acceptă doar donatori cărora nu li s-a administrat vaccinul COVID-19, deși atât persoanele vaccinate, cât și cele nevaccinate pot deveni membri pentru a primi sânge, dacă este necesar.  

"Un număr mare de persoane au luat o decizie conștientă de a nu se vaccina deloc împotriva Sars-Cov-2 [COVID-19] și vor refuza, de asemenea, viitoarele vaccinuri bazate pe ARNm - indiferent de motiv", se arată pe site-ul organizației. "De asemenea, aceștia au rezerve în ceea ce privește transfuzia de sânge de la persoane vaccinate.
 
Fie că este vorba de o urgență, de o operație programată sau pentru că aveți nevoie de transfuzii regulate din alte motive medicale. Aici intervine Safe Blood Donation ca intermediar".