ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cântăreața și actrița Olivia Newton-John a murit luni, la ferma sa din sudul Californiei, la vârsta de 73 de ani, a anunțat familia sa, citată în presa americană de dreapta. Artista suferea de cancer la sân.

„Olivia a fost un simbol al triumfurilor și al speranței timp de peste 30 de ani, împărtășind călătoria ei cu cancerul la sân. Inspirația ei vindecătoare și experiența ei de pionierat cu medicina naturistă continuă cu Fundația Olivia Newton-John, dedicată cercetării medicinei naturiste și a cancerului. În loc de flori, familia cere ca orice donație să fie făcută în memoria ei către Fundația Olivia Newton-John”, a scris soțul ei, John Easterling.

Olivia Newton-John este cunoscută pentru rolul ei principal din „Grease”. Câștigătoarea a patru premii Grammy a jucat și în "Xanadu".  Ea s-a născut în Cambridge, Anglia, în 1948, iar familia ei s-a mutat în Melbourne, Australia, când avea șase ani.

Cântăreața a declarat în februarie 2021 că nu intenționează să primească vaccinul împotriva coronavirusului, într-un interviu alături de fiica ei Chloe Lattanzi. Astăzi se cunoaște că vaccinul Covid poate accelera cancerul până la un sfârșit ultra-rapid.

Întrebată într-un interviu acordat ziarului australian The Herald Sun dacă intenționează să se vaccineze, cântăreața, în vârstă de 72 de ani, a răspuns: „Nu în acest moment, nu".

Olivia a fost însoțită în interviu de fiica ei în vârstă de 35 de ani, Chloe Lattanzi, care a împărtășit câteva dintre opiniile sale despre vaccin: „Sunt împotriva introducerii mercurului și a pesticidelor în corpul meu, substanțe care se găsesc în multe vaccinuri”, a declarat Lattanzi pentru publicația numită.

Chloe a mai declarat că ea crede că „adevăratele medicamente sunt tot ceea ce provine din pământ”.

Tot atunci, cele două au lansat o piesă cântată împreună, pe care v-o oferim mai sus.

John Travolta i-a scris un mesaj emoționant post-mortem însoțit de o fotografie a artistei din tinerețe. RIP