ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul Interimar al Sectorului 4, Daniel Băluţă, a adoptat, ca prime măsuri administrative, sesizarea şi întrunirea de urgenţă a Comisiei de disciplină a funcţionarilor publici, constituită atât în cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Sectorului 4, cât şi în cel al Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 4.

"Conform prevederilor Legii 188/1999, privind Statutul Funcţionarilor Publici, al organigramelor şi regulamentelor de organizare şi funcţionare ale celor 2 instituţii publice de interes local, în urma analizei pe care membrii comisiei o vor realiza, vor fi stabilite măsurile disciplinare ce se impun a fi adoptate faţă de funcţionarii publici care au săvârşit abateri disciplinare în exercitarea atribuţiilor ce le reveneau în cazul tragediei de la Clubul Colectiv", se arată într-un comunicat al instituţiei.

Băluţă a dispus ca măsurile disciplinare pe linie administrativă să fie adoptate şi comunicate în cel mai scurt timp cu putinţă.