ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Până la data de 26 decembrie, în România au fost confirmate 25 de cazuri Covid cu varianta Omicron. Dintre acestea, 18 (72%) fuseseră vaccinate anti-Covid, toate cu schema „completă”, se arată într-o informare a Institutului Național de Sănătate Publică, citată de Agerpres

Totodată, nu a fost înregistrat în România nici un deces la cazuri confirmate cu varianta Omicron. O informație care ne liniștește, dar nu ne miră, pentru că OMS a recunoscut că varianta Omicron a noului coronavirus provoacă simptome mai puțin severe decât predecesoarele sale.
 
Situația este recunoscută și de sisteme sanitare ale altor state. În India, 33 din 34 de pacienți internați cu Omicron la un spital din New Delhi erau complet vaccinați.
 
De asemenea, CDC recunoaște că 80% dintre persoanele infectate cu varianta Omicron erau vaccinate anti-Covid. Dintre acestea, Omicronul nu a ucis pe nimeni și a băgat în spital un singur pacient.
 
În Marea Britanie, în ciuda cifrelor alarmiste vehiculate de samsarii de vaccinuri guvernamentali, pe 14 decembrie nu erau spitalizate decât 10 persoane cu varianta Omicron și nu se înregistrase nici un deces.
 
Se pare, într-adevăr, că Omicron a făcut din „fiara Covid” un animal domestic de talie mică, incapabil să mai înspăimânte pe cineva.