ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai mulți agenți FBI au fost văzuți miercuri la domiciliul și la biroul de campanie al lui Henry Cuellar, reprezentant democrat din Texas și un critic constant al președintelui Joe Biden, transmite The Epoch Times.

Fotografiile oferite de reporterii locali arată cum agenții au scos din locuința sa din Laredo mai mulți saci, cutii și cel puțin un computer.

Agenții federali au descins și la biroul de campanie al lui Cuellar.
 
Într-o declarație transmisă agențiilor de presă, Biroul Federal de Investigații a precizat că „a fost prezent în Laredo, desfășurând o activitate de aplicare a legii autorizată de instanță”, adăugând că „FBI nu poate oferi alte comentarii cu privire la o anchetă în curs de derulare”.
 
„Congresmanul Cuellar va coopera deplin în orice investigație. El își ia angajamentul de a veghea ca justiția și legea să fie respectate”, a declarat pentru presă un purtător de cuvânt al lui Cuellar.
 
Cuellar, în vârstă de 66 de ani, reprezintă cel de-al 28-lea district congresional din Texas încă din 2005.
 
Districtul include un teritoriu care atinge granița dintre SUA și Mexic.
 
Cuellar, supranumit „democratul favorit al lui Trump”, a fost un critic constant al politicii laxe adoptate de Biden în privința aplicării legii imigrației, despre care experții spun că a contribuit la explozia imigrației ilegale, înregistrată de la preluarea mandatului de către Biden în urmă cu un an. 
 
La scurt timp după ce a fost învestit în funcție, Biden a oprit construcția zidului dintre Mexic și SUA - proiectul predecesorului său, Donald Trump.