ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ActiveNews vă ajută să vă faceți o imagine completă asupra subiectului fierbinte al zilei sau al săptămânii. De-acum e mai ușor să centralizezi toate informațiile despre un topic la zi, fără să mai cauți în arhiva siteului sau pe internet.

Pe coloana din dreapta, sub "Recomandările noastre" găsiți butonul "În centrul atenției". Cu un singur click pe imagine, vi se vor afișa toate articolele postate pe cel mai important subiect al zilei.  În acest moment, am considerat că în centrul atenției este Războiul din Siria. 

Peste 90 de articole pe acest subiect, ordonate cronologic, vă stau la dispoziție, cu un singur click.  

Tot pentru ușurarea navigării, puteți folosi tag-urile scrise în căsuța neagră de sub articole. Astfel, făcând click pe un nume, pe o instituție, un subiect sau o locație, puteți găsi toate articolele care au legătură cu subiectul respectiv de pe ActiveNews.ro.

În exemplul de mai jos, un click pe cuvântul "ISIS", va afișa toate articolele în care organizația Statul Islamic este menționată.

Navigare ușoară!