Scandalul provocat de tragedia de la Caracal nu i-a atins pe câțiva procurori și judecători din Olt care au pus de-un chef cu tot ce trebuie și la care s-au cheltuit aproximativ 4.500 de euro de alcool, conform „Observ Tot”.

Petrecerea a avut loc pe data de 3 august 2019 în plin scandal cu cei din Caracal, conform sursei citate, în plină anchetă privind incapacitatea autorităților de a interveni când Alexandra Măceșanu a sunat la 112 pentru a cere sprijin după ce a fost răpită de Gheorghe Dincă.
 
Petrecerea a fost organizată și plătită de un procuror din Dolj, care și-a aniversat ziua de naștere pe pontonul de lux din localitatea Dubova, în județul Mehedinți. Acesta susține că la petrecere nu au fost prostituate, ci animatoare.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews