ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul executiv al Băncii Silicon Valley, cunoscută activistă LGBTQ+, este vizată pentru eșecul băncii, scrie BusinessToday, potrivit mariustucă.

Directorul de la Financial Risk Management de la filiala SVB din Marea Britanie, Jay Ersapah, a fost acuzată că acordă prioritate inițiativelor pro-diversitate față de rolul ei real. 

În timp ce Ersapah a acționat ca director de risc pentru Silicon Valley Bank în Europa, Africa și Orientul Mijlociu, ea a organizat o serie de inițiative LGBTQ+, inclusiv o campanie Pride de o lună și adunări în „spațiu sigur” pentru personal. 

În trecut, ea a moderat, de asemenea, EMEA Pride și a activat pentru Global Pride a băncii pentru a împărtăși experiențele ei ca lesbiană de culoare.
 
Profilul ei LinkedIn indică faptul că a avut o carieră de succes, după ce a lucrat pentru mai multe nume de mare profil din sectorul financiar, inclusiv Citi, Barclays și firma de consultanță Deloitte.

„Expresia „nu poți fi ceea ce nu poți vedea” rezonează cu mine”, a spus Ersapah pe site-ul companiei, spune NewYorkPost

„Ca persoană queer de culoare și imigrant de prima generație dintr-un mediu muncitoresc, nu existau multe modele pe care să le „văd” crescând.”

Eforturile ei în calitate de copreședinte al Grupului de resurse pentru angajați LGBTQIA+ al companiei i-au adus un loc pe „Listele de modele LGBT+ remarcabile 2022” ale SVB, o listă distribuită într-o postare a companiei cu doar patru luni înainte ca banca să fie închisă de autoritățile federale din cauza temerilor de lichiditate. 

„Mă simt privilegiată să prezidez împreună ERG LGBTQ+ și să ajut la răspândirea experiențelor queer trăite, să colaborez cu organizații caritabile și, mai presus de toate, să creez un sentiment de comunitate pentru angajații și aliații noștri LGBTQ+”, a mai afirmat aceasta, potrivit sursei citate.