ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cele mai recente date publicate de Agenția de Securitate Sanitară din Marea Britanie confirmă că decesele cresc dramatic în rândul populației triplu vaccinate, în timp ce scad constant în rândul populației nevaccinate din Anglia. Cu cele mai recente diagrame aratând că, în ultima lună, 9 din 10 decese cauzate de Covid-19 au fost înregistrate în rândul celor complet vaccinați, iar 4 din 5, în rândul celor triplu vaccinați, scrie The Daily Expose.
 

Acestea sunt zile negre pentru cetățenii Ucrainei, dar numai dacă ați urmări știrile principale sau ați citi un ziar de mare tiraj ați putea fi scuzați dacă ați crede că situația dificilă a ucrainenilor este în prezent singurul eveniment care are loc în lume.

Invazia rusă este difuzată într-o buclă nesfârșită 24 de ore din 24, 7 zile din 7, prin intermediul BBC News și Sky News, fără ca vreun cuvânt despre Covid-19 să fie auzit, în ciuda faptului că în ultimii doi ani nu au difuzat decât propagandă și minciuni despre pandemie în general și despre vaccinare, în special.

În astfel de momente ar trebui să urmărești ce știri proaste sunt publicate în liniște în fundal, în speranța că nu vor primi prea multă atenție, pentru că nu există nimic mai bun decât o criză internațională pentru a distrage atenția publicului de la ceea ce se întâmplă pe plan intern.

Acestea fiind spuse, haideți să aruncăm o privire la ceea ce a publicat "în liniște" guvernul britanic în ultima săptămână legat de situația Covid-19 din Anglia.

Agenția britanică de securitate sanitară (UKHSA) publică un raport săptămânal de supraveghere a vaccinului Covid-19, cel mai recent dintre acestea fiind publicat joi, 24 februarie 22, și poate fi consultat aici.

Tabelul 10, care se găsește la pagina 41 din cel mai recent raport, arată numărul de cazuri de Covid-19 în funcție de statutul de vaccinare în Anglia între 24 ianuarie și 20 februarie 22, și confirmă că marea majoritate a fost înregistrată în rândul populației triplu vaccinate.
 
 
 

În total, între 24 ianuarie și 20 februarie, au fost înregistrate în Anglia un număr total de 1 490 464 de cazuri de Covid-19, dintre care 752 126 au fost înregistrate în rândul populației triplu vaccinate, în timp ce 404 030 au fost înregistrate în rândul populației nevaccinate, dar 303 107 dintre aceste cazuri au fost înregistrate în rândul copiilor.

În total, populația vaccinată a reprezentat 1.086.434 de cazuri, ceea ce înseamnă că a reprezentat 73% din toate cazurile de Covid-19 între 24 ianuarie și 20 februarie 22. Dar dacă eliminăm copiii din ecuație, constatăm că populația vaccinată a reprezentat 91% din toate cazurile de Covid-19 în rândul persoanelor de peste 18 ani din Anglia.

Tabelul 11, care se găsește la pagina 42 din cel mai recent raport, arată numărul de spitalizări Covid-19 în funcție de statutul de vaccinare în Anglia între 24 ianuarie și 20 februarie 22, și confirmă că marea majoritate a fost din nou înregistrată în rândul populației triplu vaccinate.
 
 
 
 
 

În total, în Anglia au existat 9 230 de spitalizări Covid-19 între 24 ianuarie și 20 februarie 22, iar populația triplu vaccinată a înregistrat 4 936 de spitalizări, în timp ce populația nevaccinată a înregistrat 2 341 de spitalizări, dintre care 1 132 ar fi fost copii.

Dar aici datele nu prea au sens. Știm că Omicron este în prezent varianta dominantă în Anglia și știm că provoacă boli de o gravitate echivalentă cu cea a răcelii comune. Atunci de ce datele arată că spitalizările Covid-19 în rândul copiilor sunt mai mult decât duble față de cele înregistrate atunci când Delta era tulpina dominantă?

Tabelul următor este preluat din "Raportul de supraveghere a vaccinului Covid-19 - Săptămâna 36 - 2021" al Public Health England și arată că între săptămâna 32 și săptămâna 35 din 2021 (când Delta era varianta dominantă) au fost înregistrate doar 404 spitalizări Covid-19 în rândul copiilor sub 18 ani în Anglia.
 
 

Acest număr de spitalizări în rândul persoanelor sub 18 ani este tipic pentru majoritatea rapoartelor săptămânale, deci de ce naiba sunt acum spitalizările Covid-19 atât de mari încât ajung la 1.132 în rândul copiilor?

Știm că copiii nu au fost niciodată expuși unui risc ridicat de a suferi de boli grave din cauza Covid-19 și toată lumea ar trebui să știe până acum că o persoană poate fi spitalizată cu un picior rupt și clasificată ca fiind spitalizată cu Covid-19 dacă se întâmplă să fie testată pozitiv pentru Covid-19 cu un test extrem de îndoielnic în termen de 28 de zile de la internare.

Dar știm, de asemenea, că guvernul britanic și NHS încearcă să justifice decizia profesorului Chris Whitty de a trece peste Comitetul comun pentru vaccinare și imunizare și de a oferi copiilor vaccinul Covid-19.

Asistăm aici la o manipulare a cifrelor de către UKHSA prin testarea în masă a copiilor deja spitalizați, pentru a da impresia că vaccinarea experimentală cu Covid-19 ar fi benefică pentru copii?

Când includem copiii în numerele privind spitalizările, constatăm că populația vaccinată a reprezentat 75% din toate spitalizările cu Covid-19 între 24 ianuarie și 20 februarie 22. Dar când eliminăm copiii, constatăm că populația vaccinată a reprezentat 85% din toate spitalizările Covid-19 în rândul persoanelor de peste 18 ani din Anglia.
 

 
Tabelul 12, aflat la pagina 43 din cel mai recent raport, arată numărul de decese Covid-19 în funcție de statutul de vaccinare în Anglia între 24 ianuarie și 20 februarie 22, și confirmă încă o dată că marea majoritate a fost înregistrată în rândul populației triplu vaccinate.
 
 
 
 
 

În total, s-au înregistrat 4 861 decese cauzate de Covid-19 între 24 ianuarie și 20 februarie 22, iar populația triplu vaccinată a reprezentat 3 120 dintre acestea. În timp ce populația nevaccinată a reprezentat doar 559.

În general, populația vaccinată a reprezentat 89% din totalul deceselor cauzate de Covid-19 în aceste patru săptămâni, cu 4.302 decese înregistrate. Acest lucru înseamnă că populația vaccinată reprezintă acum 9 din 10 decese, iar populația triplu vaccinată reprezintă 4 din 5 dintre acestea.

Dar ceea ce este cel mai îngrijorător aici este că lucrurile se îmbunătățesc de la o săptămână la alta pentru populația nevaccinată, în timp ce se înrăutățesc pentru populația triplu vaccinată.

Conform "Raportului de supraveghere a vaccinurilor - Săptămâna 51 - 2021", numărul total de presupuse decese Covid-19 în funcție de statutul vaccinal între 22 noiembrie și 19 decembrie, așa cum confirmă tabelul 10, a fost următorul -

  • Populația nevaccinată = 889 decese
  • Populația parțial vaccinată = 117 decese
  • Populația triplu/dublat vaccinată = 2 796 decese
 
 
 

Acest lucru a echivalat cu faptul că populația vaccinată a reprezentat 77% din decesele cauzate de Covid-19 între 22 noiembrie și 19 decembrie și arată că numărul deceselor cauzate de Covid-19 în rândul întregii populații vaccinate a fost cu 207 mai mic decât numărul total de decese cauzate de Covid-19 înregistrate numai în rândul populației triplu vaccinate între 24 ianuarie și 20 februarie 22.

Decesele în rândul celor nevaccinați au scăzut de la 889 între 22 noiembrie și 19 decembrie 21, la 559 între 24 ianuarie și 20 februarie 22. Aceasta reprezintă o scădere de 37% a numărului total de decese.

Dar decesele populației vaccinate au crescut de la 2.913 între 22 nov și 19 dec 21, la 4.302 între 24 ian și 20 feb 22. Acest lucru reprezintă o creștere cu 48% a numărului total de decese.

Acestea nu sunt genul de cifre pe care te-ai aștepta să le vezi dacă injecțiile Covid-19 ar fi într-adevăr eficiente în proporție de până la 95% în prevenirea spitalizării și a deceselor, nu-i așa?

Deci, iată, în timp ce ați fost distrași de invazia Rusiei în Ucraina, guvernul britanic a publicat un raport care confirmă că cei complet vaccinați reprezintă acum 9 din 10 decese cauzate de Covid-19 în Anglia. Cu astfel de știri care sunt ascunse sub preș de către mass-media mainstream, ajungi să te întrebi ce vor mai încerca să ascundă în următoarele săptămâni?