ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


IPS Teodosie a fost amendat abuziv în pandemie. Astfel, în mod definitiv, s-a constatat atât pe fond dar și în apel ca IPS Teodosie a fost amendat în mod abuziv de către poliția din Constanța pentru presupusa și nedovedită (din punct de vedere legal) abatere la regimul impus pe perioada pandemiei, transmite RTV. 

Instanța a admis „în parte plângerea contravențională formulată de petentul P. T. în contradictoriu cu intimatul Inspectoratul de Poliție Județean Constanța. Anulează în parte procesul verbal seria PF nr. 0089507 din data de 24.01.2022, cu referire la contravenția prevăzută și sancționată de art. 65 lit. i) și art. 66 lit. b) din Legea nr. 55/2020, pentru care s-a aplicat sancțiunea amenzii contravenționale în cuantum de 1.000 lei. Menține în rest procesul verbal ca legal și temeinic. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel de depune la Judecătoria Constanța. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, conform art. 396 alin. (1) și (2) C. proc. civ., astăzi, 02.08.2022”.

Redăm mai jos minuta hotărârii pronunțate în urmă cu scurt timp de Tribunalul Constanța, citată de ZiuadeConstanța:

Soluția pe scurt: Respinge apelul, ca nefondat. Definitivă. Pronunțată astăzi, 21.03.2023, prin punerea soluției la dispoziția părților de către grefa instanței.

Astfel, ÎPS Teodosie a câștigat definitiv acest proces.