ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă două decese subite și inexplicabile șochează România. Un paznic al unui centru comercial din Slatina a fost găsit mort la locul de muncă. Totodată, un bărbat decedat în noiembrie în zona împădurită a stațiunii Sinaia nu a putut fi identificat nici până azi, polițiștii cerând ajutorul populației pentru a obține date despre misteriosul dispărut. 

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, angajat al unei firme de pază, a fost găsit decedat la locul de muncă de la un centru comercial din municipiul Slatina, în cauză fiind deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, precum și pentru neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Ionuț Vasiloaica. Acesta a precizat că decesul angajatului firmei de pază a fost observat luni dimineața, la schimbul de tură.

„În această dimineață, în jurul orei 09:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un angajat al unei firme de pază, ce efectua serviciul la o societate comercială, din municipiul Slatina, a fost găsit decedat. La fața locului, s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției Municipiului Slatina pentru efectuarea de cercetări. Trupul bărbatului, în vârstă de 59 de ani, a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului", a declarat reprezentantul IPJ Olt, citat de Știri pe Surse

O anchetă privind condițiile în care a murit angajatul firmei de pază a fost începută și de Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Olt.

Pe de altă parte, IPJ Prahova cere ajutorul populației pentru identificarea unui bărbat găsit mort în zona împădurită a stațiunii Sinaia pe 25 noiembrie 2021, al cărui deces nu a putut fi elucidat nici până în prezent.

Ofițerii din cadrul Poliției orașului Sinaia au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că, în zona împădurită a stațiunii, în punctul „Valea lui Bogdan”, a fost găsit e 25 noiembrie 2021 trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă aproximativ 35-40 de ani. Cauza decesului este necunoscută, iar identitatea bărbatului nu a fost stabilită nici până în prezent. (articolul continuă sub ilustrația preluată de la Agerpres)
 

„În baza sesizării au fost efectuate verificări atât în vederea stabilirii condițiilor ce au dus la decesul bărbatului cât și a cauzelor acestuia, stabilindu-se că nu a fost victima niciunei infracțiuni, decesul survenind din cauze naturale”, a transmis IPJ Prahova, citat de Bugetul.ro

Bărbatul prezintă următoarele semnalmente: vârstă aproximativ 35-40 de ani, înălțime 1,84 m, greutate 75-80 kg, ochi albaștri, păr scurt blond/roșcat, barbă, dentiție incompletă.

La momentul depistării, pe data de 25 noiembrie 2021, acesta era îmbrăcat cu pantaloni negri, tricou tourquoise, bluză sport cu mâneci lungi verde cu portocaliu, hanorac albastru. Până acum au fost făcute verificări în vederea stabilirii identității, însă fără succes.

„Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la stabilirea identității bărbatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, a mai transmis IPJ Prahova.
 
Morțile subite s-au înmulțit îngrijorător de mult în ultima perioadă, după un tipar parcă tras la indigo: infarcturi sau AVC-uri survenite la locul de muncă sau imediat după ieșirea din tură, precum și decese la domiciliu, survenite în pat sau în sala de baie.