ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul canadian Justin Trudeau a afirmat săptămâna aceasta că mandatele și pașapoartele pentru vaccinuri "au ca scop" recompensarea subiecților guvernamentali care "au făcut lucrurile corecte" și asigurarea că cei care "ezită" sau "încă rezistă" nu "ajung să se bucure de aceleași lucruri de care se bucură cei care și-au făcut partea lor pentru alții", potrivit National File.

"Plătim pentru pașapoartele provinciale de vaccinare pentru a ne asigura că atunci când cineva intră într-un restaurant, va ști că nu va sta lângă o masă de oameni care nu sunt vaccinați", a declarat Trudeau. "Când intri într-o sală de gimnastică, când intri într-un cinematograf, trebuie să știi că, dacă ai făcut ceea ce trebuie, vei fi în siguranță. Ajungi să fii recompensat pentru că ai făcut lucrurile corecte".

Trudeau a continuat:
 
 
"Iar acei oameni care încă ezită, care încă rezistă, nu vor ajunge să se bucure de aceleași lucruri de care se bucură cei care și-au făcut partea lor pentru ceilalți. Pare un lucru foarte logic, pare un lucru foarte evident."
 
Observațiile premierului canadian s-au aliniat strâns cu cele ale scepticilor la vaccinul COVID, care au susținut că pașapoartele și mandatele de vaccinare au ca scop pedepsirea celor care nu sunt de acord cu guvernul, mai degrabă decât preocupări medicale. VIDEO: